Over ons - Tante Suus Heerhugowaard

Tante Suus neemt vakantie van 22 juli t/m 1 september!

Lees meer

Over ons

Over ons

Fun, feest en gezelligheid bij Tante Suus!

Tante Suus is dé plek voor zowel kinderen als volwassenen om gezellig samen een leuke tijd te beleven door middel van bijvoorbeeld een leuke workshop, High Tea, gezellig koffiemomentje terwijl je kids spelen, kinderfeestje of een beautydag voor moeder en dochter. Ook hebben we een Escape én diverse workshops voor zowel volwassenen als kinderen. Je vindt alle mogelijkheden op de website. Heb je zelf een idee? We denken graag met je mee om het mogelijk te maken! De arrangementen en workshops zijn samen te voegen met een hapje of een drankje. 

Waar is Tante Suus te vinden?

Tante Suus is gevestigd in een voormalig schoolpand in Heerhugowaard. We hebben dus veel verschillende lokalen. In deze lokalen vinden de kinderfeestjes en workshops plaats. Zo heb je dus met je eigen gezelschap een fijn, besloten plekje. In de centrale ruimtes kan ook gespeeld en gegeten worden. 

Over Tante Suus

Hoe, waarom en wanneer is Tante Suus ontstaan?

Tante Suus heeft haar deuren geopend in 2015. De eigenaresse Susan wilde graag een plek creëren waar je als kind (bijna) alles kunt doen wat je zou willen doen, dingen die je thuis vaak niet mag of niet zo vaak mag omdat het bijvoorbeeld veel troep geeft. Een plek waar je dus echt helemaal kind kunt zijn. De schildersezels staan bij ons altijd klaar voor gebruik, je mag rolschaatsen door de gang en je kiest je eigen muziek als je het springkussen op gaat. Of je gaat lekker koekjes bakken of slijm maken. Het gaat ons om die unieke geluksmomentjes, het gevoel van vrijheid en jezelf kunnen zijn in een veilige en huiselijke omgeving. We ontzorgen bij Tante Suus zowel ouders als kinderen, hoe mooi is dat?

Wat is de link tussen Kinderopvang en BSO Zowiezo en Tante Suus?

Zowiezo en Tante Suus bevinden zich in hetzelfde pand. De kinderopvang en BSO hebben een aparte ruimte maar kunnen ook gebruik maken van al het leuks wat Tante Suus te bieden heeft. Andersom ook, kids die spelen bij Tante Suus mogen – alleen als dat verantwoord kan – ook even spelen in de ‘vakantie caravan’. Er blijft echter altijd een gedeelte van de ruimte alleen toegankelijk voor de kinderen van Zowiezo. 

Wensen voor de toekomst

“We willen graag nog meer samenwerking stimuleren tussen ouders en kinderen. Dus niet alleen de kids die komen spelen maar ook activiteiten aanbieden die ouders gezamenlijk met hun kinderen kunnen ondernemen. Zoals een leuke workshop, samen taart bakken, samen bootcampen en ga zo maar door”, vertelt Susan. Ook wordt het ‘op visite’ komen nog meer uitgebreid. Als je even komt spelen dan willen we graag dat de kinderen al hun activiteiten zo zelfstandig mogelijk kunnen uitvoeren. Dus bijvoorbeeld aan de hand van een heldere werkbeschrijving zelf aan de slag gaan in de keuken. Zo werken we aan het zelfvertrouwen en stimuleren we het nemen van eigen initiatief. Daarnaast zijn we druk bezig met veel meer activiteiten en workshops voor volwassenen, een deel daarvan vind je al op de site. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen moet Tante Suus een plek zijn voor ontspanning, plezier en gezelligheid!

Samenwerkingen

Tante Suus kan niet altijd alles alleen om al die leuke feestjes te organiseren. Om die reden heeft Tante Suus super leuke samenwerkingen met verschillende bedrijven! Ben je benieuwd geworden wat deze samenwerkingen zijn? Bekijk ze dan op onze samenwerkingen pagina!

Heb je nog vragen over ons? Neem gerust contact met ons op! Ben je al bij ons geweest? We waarderen het enorm als je een review achter wil laten.
Ben jij daarnaast benieuwd wie al die leuke feestjes geeft bij Tante Suus? Bekijk dan ons personeel op onze personeelspagina!

Tante Suus cadeaubon kopen?

Wist je dat je ook een cadeaubon kunt kopen van Tante Suus? Leuk als origineel cadeautje voor een (kinder)verjaardag! Je kunt deze in elk gewenst bedrag bestellen door een mailtje te sturen naar info@tantesuus.com o.v.v. aanvraag cadeaubon.

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!