Samenwerkingen opnemen met - Tante Suus Heerhugowaard

Tante Suus neemt vakantie van 22 juli t/m 1 september!

Lees meer

Samenwerkingen

Samenwerkingen

Tante Suus kan niet altijd alles alleen om al die leuke feestjes te organiseren. Om die reden heeft Tante Suus super leuke samenwerkingen met verschillende bedrijven! Onderstaand vertellen we je graag iets meer over onze samenwerkingen:

Zowiezo

Samen met Zowiezo organiseert Tante Suus elk jaar een super leuke bootcamp! Zowiezo heeft verschillende kinderdagverblijven, BSO’s en gastouder opvang. En daarnaast biedt Zowiezo ook kraamzorg aan.

Tipi kinderfeestje

Om al die leuke slaapfeestjes te verzorgen heeft Tante Suus een samenwerking met Tipi kinderfeestje! Tipi kinderfeestje verzorgd alle slaapfeestjes in een super leuke tipi tent. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar zodat er altijd iets leuks voor jou bij zit 😉

Cup of sup

In samenwerking met Cup of Sup kun je met Tante Suus ook single suppen in het prachtige Duizendeilandenrijk in Broek op Langedijk of het altijd sfeervolle Alkmaar! Een leuke en laagdrempelige manier om andere mannen en vrouwen te leren kennen.

40 plus realatie

Een andere partner van Tante Suus is 40 plus relatie. Samen organiseren we leuke evenementen om op een ongedwongen manier en in een relaxte sfeer andere mannen en vrouwen te leren kennen.

Samenwerkingen Tante Suus
Samenwerkingen Tante Suus
Samenwerkingen Tante Suus

Wil je meer weten over Tante Suus? Bekijk dan de Over ons pagina!