Escape Room Kinderfeestje - bij Tante Suus in Heerhugowaard!

Escape Room Kinderfeestje

Escape Room Kinderfeestje

Ben je op zoek naar een spannend en avontuurlijk kinderfeestje? Vind je puzzels oplossen helemaal te gek? Dan is het Escape Room kinderfeestje van Tante Suus echt wat voor jou! Tante Suus heeft de volgende 2 Escape Rooms voor kinderen om te spelen:

Escape Room de Ranch
Er is een vredespijp gestolen van de Iroquois indianen. De Escape Room is een echte Ranch waar jullie zitten opgesloten, de vredespijp is hier ergens verstopt. De Ranch ligt vlak naast het land van de boze indianen. Het is aan jullie de taak om de vredespijp te vinden en deze weer teruggeven aan de indianen. De indianen zullen over precies 1 uur arriveren. Redden jullie het om op tijd de vredespijp te geven en zo uit de Escape Room te ontsnappen?

Escape Room de Garage
Op het eerste gezicht lijkt er niet zoveel aan de hand in deze Garage. Maar schijn bedriegt en, in dit geval, bedreigt! De eigenaar van deze garage heeft in het geheim een plan voorbereid. Het is aan jullie om dit plan te voorkomen.

Jullie moeten deze gek zien te stoppen. Vind zijn geheime schuilplaats waar hij de voorbereiding heeft getroffen om te overleven, en stop hem voordat het te laat is! En pas op voor de valkuilen en andere beveiliging die hij geïnstalleerd heeft.

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?

Om uit de Escape Room te ontsnappen krijg je 1 uur de tijd.
De kosten voor het Escape Room kinderfeestje zijn € 85,- voor maximaal 8 kinderen, hierbij krijg je ook onbeperkt limo.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?

  • Escape Room de Ranch is geschikt vanaf 8 jaar.
  • Escape Room de Garage is geschikt vanaf 9 jaar.

Compleet kinderfeestje?

Je kunt ook kiezen voor een compleet Escape Room kinderfeestje. De kosten zijn dan € 18,50 per persoon en het feestje duurt 3 uur. Bij het compleet Escape Room kinderfeestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijke zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Vond je jouw feestje bij Tante Suus nou zo leuk en wil je nog wat langer blijven? Dan mag je voor €1,50 per persoon een uur extra blijven spelen!

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Nog iets extra’s toevoegen aan jouw feestje?

Silent Disco voor maar € 1,- per kind per 30 minuten
Silent Disco voor maar € 1,- per kind per 30 minuten
Picoo voor maar € 1,- per kind per 30 minuten
Picoo voor maar € 1,- per kind per 30 minuten

Tante Suus uitnodiging kinderfeestje

Escape Room kinderfeestje

Prijzen Escape Room Kinderfeestje!

Escape Room kinderfeestje met onbeperkt limo
€ 85,-
Compleet Escape Room kinderfeestje met onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, pizza en een ijsje
€ 18,50

Ouders kunnen voor € 8,50 ook met de kinderen mee eten, dit is inclusief 1 drankje naar keuze. Liever geen pizza? We hebben ook alternatieven voor het eten.

Vond je jouw feestje bij Tante Suus nou zo leuk en wil je nog wat langer blijven? Dan mag je voor €1,50 per persoon een uur extra blijven spelen!

Reserveren

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!