In ons gebouw bieden wij ook Buitenschoolse Opvang (BSO) via Zowiezo Kinderopvang aan. Zoekt u opvang en gaat uw kind naar school, dan is het voor- en na schooltijd van harte welkom op de Buitenschoolse Opvang. In Heerhugowaard heeft twee Zowiezo kinderopvang locaties. Voor de jongere kinderen van 0-4 jaar, biedt Zowiezo opvang aan op het kinderdagverblijf, dit ligt aan de Deimoslaan 4 in Heerhugowaard, in dezelfde straat als Tante Suus.

Kinderen die op de BSO in Heerhugowaard, maken gebruik maken van dezelfde faciliteiten als Tante Suus en kunnen heerlijk spelen in het atelier en bijvoorbeeld de levensechte speelcaravan.

Thuisvoelen bij Buitenschoolse opvang
Het is belangrijk dat ieder kind zich thuisvoelt bij BSO Zowiezo. Daarom hoeft er niets en mag er veel. De 
kinderen zijn immers vrij! Vervelen zullen ze zich er echter niet snel. Er is altijd iemand om mee te spelen en er is leuk en uitdagend speelgoed voor iedere leeftijd. De ervaren leiding verzint iedere dag weer nieuwe activiteiten waar de kinderen aan mee kunnen doen. Als het weer het toelaat kunnen ze heerlijk buiten spelen.

Onze openingstijden:
BSO Zowiezo in Heerhugowaard is 5 dagen per week geopend van 06.30 tot 09.00 en van 13:00 tot 18:30.

BSO Taxi
De BSO taxiservice brengt en haal kinderen van en naar de volgende basisscholen: Familieschool, Pater Jan Smit School, Jeroenbosch, Vlindertuin, Atalanta, Tweemaster, Paperclip, de Hasselbraam, de Vaart, de Kleine en Grote Beer, de Zonnewijzer, Montessorischool, de Zevensprong, de Carrousel, de Boomladder, de Reflector, de Fonkelsteen, Nexus en de Zeppelin.

Adres:
BSO Heerhugowaard
Hectorlaan 3
1702 CL Heerhugowaard
tel. 072 – 888 83 05
info@zowiezo.nu
LRK: 179575922

Adres:
Kinderdagverblijf Heerhugowaard
Deimoslaan 4
1702 CK Heerhugowaard
tel. 072 – 888 83 05
info@zowiezo.nu
LRK: 463773652

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren