Zoekt u opvang en gaat uw kind naar school, dan is het voor- en na schooltijd van harte welkom op de Buitenschoolse Opvang (BSO) van Zowiezo. Zowiezo organiseert buitenschoolse opvang in Heerhugowaard. Uw kinderen worden als u werkt opgevangen op een gezellige en huiselijke plek. BSO Zowiezo Heerhugowaard is gevestigd in de oude technische school. Wij hebben hier een gigantische ruimte met een woonkeuken, atelier en camping met een echte caravan.

Thuisvoelen bij Buitenschoolse opvang
Het is belangrijk dat ieder kind zich thuisvoelt bij BSO Zowiezo. Daarom hoeft er niets en mag er veel. De 
kinderen zijn immers vrij! Vervelen zullen ze zich er echter niet snel. Er is altijd iemand om mee te spelen en er is leuk en uitdagend speelgoed voor iedere leeftijd. De ervaren leiding verzint iedere dag weer nieuwe activiteiten waar de kinderen aan mee kunnen doen. Als het weer het toelaat kunnen ze heerlijk buiten spelen.

Onze openingstijden:
BSO Zowiezo in Heerhugowaard is 5 dagen per week geopend van 07.00 tot 09.00 en van 13:00 tot 18:00.

BSO Taxi
De BSO taxiservice brengt en haal kinderen van en naar de volgende basisscholen: Familieschool, Pater Jan Smit School, Jeroenbosch, Vlindertuin, Atalanta, Tweemaster, Paperclip, de Hasselbraam, de Vaart, de Kleine en Grote Beer, de Zonnewijzer, Montessorischool, de Zevensprong, de Carrousel, de Boomladder, de Reflector, de Fonkelsteen, Nexus en de Zeppelin.

Adres:
BSO Heerhugowaard
Hectorlaan 3
1702 CL Heerhugowaard
tel. 072 – 888 83 05
info@zowiezo.nu
LRK: 179575922

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren