Yes! We zijn weer open!

Reserveer nu jouw feestje!

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Bij Tante Suus kun je ook terecht voor een heel leuk vrijgezellenfeest! Wil je graag een vrijgezellenfeest organiseren maar heb je geen idee wat je nou moet gaan doen? Dan kun je bij Tante Suus terecht voor de leukste vrijgezellenfeesten. Een (spannende 18+) VR-Room, een workshop of Escape Room. Bij Tante Suus kan alles!

Een overzicht van workshops

  • Powertex
  • Kookworkshop
  • Schilderen op steigerhout
  • Dromenvanger
  • Hertenkoppen
  • Dikke dames schilderen

Wat gaan we doen?

We starten met het beeld zelf vormgeven met de vleugels en armen. Ieder naar zijn eigen wens. Dit wordt gedaan met ijzerdraad, aluminiumfolie en tape.

Door middel van absorberende stoffen onder te dompelen in de Powertex kleur die je wilt, Kun je dit daarna drapperen, omwikkelen en versieren rondom het beeld.

VR-Room / Escape Room

Boek een onvergetelijke ervaring in VR- en/of Escape Room. Er zijn twee verschillende escape rooms en meer dan 20 verschillende VR-ervaringen mogelijk.

Minimale tijdsduur van een vrijgezellenarrangement: 4 uur.

Deze dag is te boeken vanaf 6 personen.

Heb je zelf nou een leuk idee voor een vrijgezellenfeest, maar heb je geen tijd, locatie of zin om het te organiseren? Ook hierbij kan Tante Suus je helpen!

Vrijgezellenfeest

Prijzen vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeestje is mogelijk voor vrijwel elk budget. We denken graag met je mee & bieden een feestje op maat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!