Vrijgezellenfeest - Bij Tante Suus in Heerhugowaard

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Bij Tante Suus kun je ook terecht voor een heel leuk vrijgezellenfeest! Wil je graag een vrijgezellenfeest organiseren maar heb je geen idee wat je nou moet gaan doen? Dan kun je bij Tante Suus terecht voor de leukste vrijgezellenfeesten. Een workshop, Escape Room, of hebben jullie zelf nog leuke ideeën? Bij Tante Suus kan alles!

Workshops

Boek een leuke workshop bij jouw vrijgezellenfeest! Kies bijvoorbeeld een leuke creatieve workshop of ga lekker kokkerellen met een kookworkshop. Alles kan! Al onze workshops zijn onder begeleiding van een ervaren creatieveling. Alle workshops zijn te vinden op op onze pagina voor volwassenen! Bij elke gekozen workshop krijg je uitleg over de materialen en wordt er stap voor stap uitgelegd wat je moet doen om het uiteindelijke resultaat te behalen.

Boek een onvergetelijke ervaring in de Escape Room. Er zijn twee verschillende escape rooms.

Heb je zelf nou een leuk idee voor een vrijgezellenfeest, maar heb je geen tijd, locatie of zin om het te organiseren? Ook hierbij kan Tante Suus je helpen!

Vrijgezellenfeest

Prijzen vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeestje is mogelijk voor vrijwel elk budget. We denken graag met je mee & bieden een feestje aan op maat.

Tijdsduur

Een vrijgezellenarrangementen duurt minimaal 4 uur, afhankelijk van de activiteiten die worden gekozen, en is te boeken vanaf 6 personen. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!