Escape Room voor volwassenen in Heerhugowaard - Tante Suus

Escape Room

Escape Room

Nu ook bij Tante Suus in Heerhugowaard: Een Escape room voor volwassenen! Niet alleen kids maar ook volwassenen kunnen de spannende escape rooms spelen bij Tante Suus. Er zijn twee verschillende varianten: De Ranch en De Garage. Ga jij de uitdaging aan?

Escape Room De Ranch

Op het moment dat je Escape Room de Ranch binnenstapt sta je buiten op het landgoed van een Amerikaanse Ranch. De ranch eigenaar vraagt je om je te helpen met een aantal klusjes. Niets bijzonders, gewoon wat fysieke arbeid waar hij zelf geen zin in heeft. Dan zie je een meisje genaamd Kuckunniwi. Ze vraagt jullie om hulp. De eigenaar van de ranch heeft gestolen van haar volk. De strijdbijl is al opgegraven en de mannen maken zich klaar voor oorlog. Kuckunniwi heeft jullie nodig om deze oorlog te voorkomen en smeekt om jullie hulp! O, en een klein detail, over een uur zijn de krijgers van haar stam hier.

Escape Room De Garage

Het journaal word abrupt onderbroken als een terrorist aankondigt een chemisch wapen te lanceren. De FBI traceert de video al snel naar een garage in Mississippi. Zou het wapen zich daar ook bevinden? In ieder geval gaan ze zelf niet naar binnen en hebben ze jullie als specialisten nodig! Jullie moeten deze gek zien te stoppen. Vind zijn geheime schuilplaats waar hij de voorbereidingen heeft getroffen om te overleven, en stop hem voordat het te laat is! En pas op voor de valkuilen en andere beveiliging die hij geïnstalleerd heeft.

Wil je jouw Escape Room nog uitbreiden met een leuk arrangement?

Tante Suus heeft een aantal leuke arrangementen voor bij jouw Escape Room:

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Escape Room volwassenen

Prijzen Escape Room

4 spelers
€ 90,-
5 spelers
€ 95,-
6 spelers
€ 105,-
7 spelers
€ 112,-
8 personen
€ 119,-
vanaf 8 spelers 2 aparte escape rooms
€ 140,-
vanaf 9 spelers 2 aparte escape rooms
€ 160,-
Elke extra persoon
€ 14,95

Vanaf 8 volwassen spelers adviseren wij twee escaperooms te boeken. Willen jullie met een grote groep spelen, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Reserveren

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!