Op visite in de vakantie - Tante Suus Heerhugowaard

Op visite in de vakantie

Op visite in de vakantie

Op visite bij Tante Suus in de vakantie

Kom op viste in de vakantie bij Tante Suus! Binnen en buiten spelen in het speelparadijs van Tante Suus in Heerhugowaard! In de schoolvakanties zijn wij ook gewoon woensdag, vrijdag en zondag. Kun je niet op deze dagen? Dan kun je contact opnemen voor de mogelijkheden. Het is wel noodzakelijk dat je even reserveert.

Op Visite bij Tante Suus
Op Visite bij Tante Suus

Bij Tante Suus is het altijd gezellig en alles mag!

Jij kiest wat je wil doen! Mag je thuis niet kliederen in de keuken? Kom lekker op visite in de vakantie bij tante Suus en maak je eigen koekjes, cakejes of Pizza! En het geeft niet als de keuken onder het beslag zit, dat ruimen we later wel weer op. Mooie meiden laten zich verwennen in de beautysalon en Stoere Jongens kunnen buiten een hut bouwen met papa of mama. In het atelier kun je van alles knutselen. Of ga ‘op vakantie’: lekker spelen in onze super-hippe levensechte caravan! Tante Suus is de leukste speelplek van Heerhugowaard. Jouw ouders kunnen lekker meedoen of aanschuiven voor een kop koffie aan de keukentafel van Tante Suus. Tijdens de visite is er echter geen begeleiding. De medewerkers van Tante Suus helpen je op weg en daarna mag je alles lekker zelf doen, of papa en mama moeten je een beetje helpen.

Hoe werkt het?

Voordat jullie komen, willen we jullie verzoeken te reserveren via de site. Bij de kassa staan alle activiteiten die je in het huis van Tante Suus kunt doen. Koop je entree ticket voor € 8,50 en ga lekker spelen op de trampoline, bellen blazen, skelteren, spelen in de caravan en nog veel meer. Je ouders mogen gratis naar binnen!
Je kunt gedurende 3,5 uur doen wat je wilt.

Meer informatie over Op Visite.

Tijdens de vakantie organiseren wij speciale dagen, lijkt dit jouw leuk of ben je benieuwd wat we gaan doen? Houdt onze Site, Facebook en/of Instagram in de gaten!

Tot snel bij Tante Suus!