Op visite bij Tante Suus - Tante Suus Heerhugowaard

Tante Suus neemt vakantie van 22 juli t/m 1 september!

Lees meer

Op visite

Op visite

Binnen en buiten spelen in het speelparadijs van Tante Suus in Heerhugowaard! Op woensdag, vrijdag en zondag zijn we speciaal open voor visite, ook in de schoolvakanties. Kun je deze dagen niet? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Het is wel noodzakelijk dat je even reserveert.

Bij Tante Suus is het altijd gezellig en alles mag!

Voor je gaat lezen… bekijk vast deze video over hoe leuk is het om op visite te gaan bij Tante Suus: https://youtu.be/IiQXl7LkjDo

Jij kiest wat je wil doen!

Springen in het springkussen of op de trampoline. Of ga ‘op vakantie’: lekker spelen in onze levensechte caravan! Tante Suus is de leukste speelplek van Heerhugowaard.

Jouw ouders kunnen lekker meedoen of aanschuiven voor een kop koffie aan de keukentafel van Tante Suus. Tijdens de visite is er echter geen begeleiding. De medewerkers van Tante Suus helpen je op weg en daarna mag je alles lekker zelf doen, of papa en mama moeten je een beetje helpen.

Peuterprijs

Heb jij thuis een peuter? Kom dan gezellig voor een peuterprijs! 3 uur spelen voor €5,- per kind. Dit kan gereserveerd worden vanaf 10:00 tot 13:00 uur. Wil je liever een andere tijd? Neem dan contact met ons op!

Beautysalon

Lekker tutten met je moeder of vriendinnen dat kan in de beautysalon. Je kunt je nagels lakken, haren vlechten en krullen of een voetenbadje nemen. Vergeet de roze badjas niet!
Ook kan je verkleden in onze discokamer. Maak je outfit af met zonnebrillen, kettingen, handschoenen en hoge hakken.

Hoe creatief ben jij?

Knutselen met strijkkralen, schilderen, pottenbakken en kleien, glas potjes versieren, sleutelhanger maken of een memobord. Dit is slechts een kleine greep uit ons atelier, informeer bij het personeel voor nog meer informatie!

Bakken

Wij hebben 3 keukens!
Maak je eigen koekjes, cakejes of pizza. En het geeft niet als de keuken onder het beslag zit, dat ruimen we later wel weer op.

Voor stoere jongens en meisjes

Bij ome Steef is niets te gek! Stoere jongens en meisjes kunnen zich hier uitleven. Ga een hut bouwen op onze bouwplaats, nerven in de Nerf-area of durf jij een kampvuur te maken? Dan kan je lekker marshmallows roosteren!

Hoe werkt het?

Bij de kassa staan alle activiteiten die je in het huis van Tante Suus kunt doen. Koop je entree ticket voor € 8,50 en ga lekker spelen op de trampoline, bellen blazen, spelen in de caravan en nog veel meer. Je ouders mogen gratis naar binnen!

Extra activiteiten

  • Voor activiteiten in het kookcafé betaal je extra € 4,- voor één kind en € 6,- voor twee kinderen
  • In het kunstatelier betaal je voor graffiti spuiten € 6,50 voor klein doek
  • Een Tie Dye t-shirt maken kost € 12,50 per shirt
  • Voor het maken van 1 slijmpotje betaal je € 5,-, voor twee potjes € 7,50
  • Een mooie zandtekening maken kost € 2,50
  • Je eigen fotolijstje maken kost € 2,50
  • Iets moois maken met strijkkralen of loomen is gratis!

Na de activiteit kun je nog blijven spelen als je wilt, of… nog een activiteit kiezen!
Je kunt gedurende 3 uur doen wat je wilt.

Vond je Op visite bij Tante Suus nou zo leuk en wil je nog wat langer blijven? Dan mag je voor € 2,50 per persoon een uur extra blijven spelen!

Tot snel bij Tante Suus!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

op visite bij Tante Suus

Prijzen Op Visite

Entree
€ 8,50 p.p. (vanaf 4 jaar)
Peuterprijs
€ 5,00 p.p. (2 – 4 jaar)

Vond je Op visite bij Tante Suus nou zo leuk en wil je nog wat langer blijven? Dan mag je voor €2,50 per persoon een uur extra blijven spelen!

Reserveren

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!