Ontdek de leukste thema's voor jouw kinderfeestje! - Tante Suus

Tante Suus neemt vakantie van 22 juli t/m 1 september!

Lees meer

Ontdek de leukste thema's voor jouw kinderfeestje!

Ontdek de leukste thema's voor jouw kinderfeestje!

Van Beauty tot dino’s, ontdek de leukste thema’s voor jouw kinderfeestje! 🎈✨

Een kinderfeestje organiseren kan een spannende uitdaging zijn. Het kiezen van een thema kan de toon zetten voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur. Hier zijn enkele van de leukste thema’s om je op weg te helpen bij het plannen van een fantastisch kinderfeestje!

1. Superhelden Avontuur

De kinderen verkleden zich als hun favoriete superhelden en hebben een dag vol actie tijdens het Superhelden kinderfeestje! Denk aan activiteiten zoals verkleden als een superheld, training en een eigen superhelden masker maken. Welke kies jij? Spiderman, Superman, Batman of Wonder Woman?

2. Het Escape Room kinderfeestje

Zoek de spanning op met het Escape Room Kinderfeestje! Bij Tante Suus kun je kiezen uit twee coole escape rooms, ‘De Ranch’ en ‘De Garage’. Leuk voor iedereen vanaf 8 jaar, ook voor volwassenen!

3. Het Dino Kinderfeestje

Duik in de prehistorie met Het Dino Kinderfeestje! Kinderen kunnen paleontologen worden voor een dag. We verkleden ons eerst als echte Dino’s en we gaan op jacht! Zie je daar die voetstap? Die kant moeten we op! We gaan op zoek naar de Dino’s die zich hebben verstopt bij Tante Suus, en bij iedere Dino die we vinden doen we een gave Dino opdracht. Denk bijvoorbeeld aan Dino’s uitgraven en de coole Dino versie van Annamaria Koekkoek! (Dino Dino saurus….!!)

4. Het Glamour foto kinderfeestje

Het glamour foto kinderfeestje kunnen we natuurlijk ook niet vergeten! Tijdens dit feestje voelt elk kind zich een ware filmster. Eerst even lekker relaxen met massages en een voetenbad. Dan natuurlijk in de make-up, verkleden en… klaar voor de foto!

5. Het Lego kinderfeestje

Last but not least, het Lego Kinderfeestje! Het tijdloze speelgoed doet het ook anno 2024 nog heel goed bij de kids. Je maakt samen prachtige bouwwerken én er hoort ook nog een spannende lego speurtocht bij.

Tips voor een Geslaagd Kinderfeestje

  1. Voorbereiding is Key: Begin op tijd met de planning en maak een checklist van alles wat je nodig hebt.
  2. Betrek de Kinderen: Vraag je kind om mee te denken over het thema en de activiteiten. Dit maakt het feestje nog specialer voor hen..
  3. Bedankjes: Sluit het feestje af met kleine bedankjes voor de kinderen, zoals een zakje snoep, een klein speeltje of een zelfgemaakt aandenken.

Met deze thema’s en tips wordt jouw kinderfeestje gegarandeerd een succes! Veel plezier met de voorbereiding en geniet van een onvergetelijke dag met blije kinderen.

Heb je zelf wensen of ideeën voor andere leuke themafeestjes? Deel ze dan vooral met ons!

Bekijk hier een overzicht van alle kinderfeestjes bij Tante Suus