Gastblog: Op visite bij Tante Suus - Tante Suus Heerhugowaard

Tante Suus neemt vakantie van 22 juli t/m 1 september!

Lees meer

Gastblog: Op visite bij Tante Suus

Gastblog: Op visite bij Tante Suus
Gastblog: Op visite bij Tante Suus

Gastblog: Esther Haijema

Winnaar van de Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop winactie Esther kwam gezellig Op visite bij Tante Suus deze week en heeft een blog geschreven over haar ervaring:

Vandaag was ik met mijn 2 kinderen Op visite bij Tante Suus in Heerhugowaard. De locatie was makkelijk te vinden en bij aankomst kregen we meteen een rondleiding.
Tijdens de rondleiding zagen we alle kamers en dat je in elke kamer iets anders kunt doen. Je kunt verkleden, in de stoere hoek, in de make-up hoek, een knutselhoek, op het springkussen, naar het buitenterrein en nog veel meer. Tevens kregen we een kaartje mee met de activiteiten die je kunt doen, hier stonden ook de prijzen bij.

De kinderen begonnen met pizza’s maken, dit was een leuke en vooral lekkere activiteit. Daarna pottenbakken en graffiti spuiten. Dit vond mij zoon echt heel leuk om te doen.
Tussen de activiteiten door gingen ze vrij spelen. Het springkussen waar je je eigen muziek mocht draaien was een schot in de roos, maar ook buiten en in de caravan was genoeg te beleven.
Je kunt trouwens nog meer activiteiten doen zoals slijm maken, fotolijstje maken, bakken, escape room, loomen en gamen.

Voor jong en oud was er echt genoeg te beleven.
Alles was coronaproof geregeld, dit was heel fijn. Je krijgt per gezin je eigen tafel en was het fijn dat er genoeg personeel rondliep. De kinderen werden hierdoor snel geholpen.

Kortom, ze vonden het fantastisch.
Een echte aanrader voor kinderen tussen de 4 en 12!

Heb je nog? Neem gerust contact met ons op hierover! Of wil je ook gezellig Op visite komen?