Festival ready met een zelfgemaakt heuptasje - Tante Suus

Tante Suus neemt vakantie van 22 juli t/m 1 september!

Lees meer

Festival ready met een zelfgemaakt heuptasje

Festival ready met een zelfgemaakt heuptasje
Festival ready met een zelfgemaakt heuptasje

De zon schijnt, muziek in je oren en drinken in je hand. Dat betekent maar één ding: het festival seizoen begint weer. Niet alleen de gezelligheid maakt de festivals zo leuk, maar ook die toffe outfits in je kast die je weer aankunt. Je telefoon, portemonnee, sleutels en muntjes natuurlijk niet kwijt raken…
Dus zonder tas ben je natuurlijk niet compleet! Maak jezelf nu festival ready met een zelfgemaakt heuptasje bij Tante Suus.

Bij Tante Suus maak je je outfit uniek met een zelfgemaakt tasje van leer. Je raakt de tas ook niet zomaar kwijt doordat je deze aan je riem vast kunt maken. Of je nou voor die bohemian look gaat of juist wat stoerder, zo ben je helemaal party proof.

Tijdens de workshop maak jij je eigen tasje. We starten met het uitzoeken van je formaat tasje en je ontwerp (max 50 cm/ 22 cm). Je hebt keuze uit verschillende kleuren en met verschillende details kun je het helemaal maken zoals je het zelf wilt. Vanuit hier gaan jullie verder met het snijden, bewerken en vormgeven van je tas. Er komt geen naaimachine aan te pas, alles gaat met de hand. En het leukste… aan het einde ga je met je eigen gemaakte creatie naar huis! Let the party begin!!

Na het festival kun je de tas ook gebruiken voor een dagje shoppen, of op vakantie: erg fijn, en duurzaam 😉

Volg nu samen met je vrienden/vriendinnen deze leuke workshop bij Tante Suus om het festival seizoen in te leiden. Maak jezelf nu festival ready met een zelfgemaakt heuptasje bij Tante Suus!

Festival ready met een zelfgemaakt heuptasje
Festival ready met een zelfgemaakt heuptasje