Festival Heuptasje van Leer - Bij Tante Suus in Heerhugowaard

Tante Suus neemt vakantie van 22 juli t/m 1 september!

Lees meer

Festival Heuptasje van Leer

Festival Heuptasje van Leer

Maak je outfit Party proof. Of je nu naar een Festival gaat of gezellig shoppen, één van de belangrijkste accessoires die je niet kan vergeten is een leuk zelfgemaakt Festival heuptasje van leer. Praktisch voor je telefoon, portemonnee, sleutels en je muntjes. En nog superhandig ook! Het is een tasje dat je aan je riem vast kan maken.

Hoe makkelijk is dat…

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop maak jij je eigen tasje. We starten met het uitzoeken van je formaat tasje en je ontwerp. (Max 50 cm/ 22 cm) Je hebt keuze uit verschillende kleuren en met verschillende details kun je het helemaal maken zoals je het zelf wilt. Vanuit hier zullen jullie verder gaan met het snijden, bewerken en vormgeven van je tas. Er komt geen naaimachine aan te pas, alles gaat met de hand. En het leukste… aan het einde ga je met je eigen gemaakte creatie naar huis! Let the party begin!!

Tijdsduur en kosten

De leer workshop Festivaltasje duurt ong. 3 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 42,50 per persoon. Deze prijs is inclusief alle materialen die hiervoor nodig zijn en kopje koffie of thee bij binnenkomst, exclusief overige eten en drinken

Voor wie?

De workshop kan geboekt worden vanaf minimaal 2 personen, maar kan ook met groepen. Het is daarom superleuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familie, teamuitje of moeder-dochter uitje etc. Voor het boeken van een grote groep neem contact op met ons. 

Arrangementen met eten en drinken

Wist je al dat je onze workshops ook kunt combineren met één van onze arrangementen? Eerst gezellig pizza maken, high tea of brunchen en daarna lekker creatief aan de gang! Bekijk al onze beschikbare arrangementen.

Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

Prijzen workshop

Workshop Festival Heuptasje van Leer
€ 42,50 p.p.

Reserveringsaanvraag

Let op: dit is een reserveringsaanvraag, de reservering is pas definitief na bevestiging via e-mail of telefonisch contact. Je kunt ook bellen naar 072 – 572 07 57

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!