Top 5 meest geboekte kinderfeestjes - Tante Suus Heerhugowaard

Blog- Top 5 meest geboekte kinderfeestjes

Blog- Top 5 meest geboekte kinderfeestjes

Top 5 meest geboekte kinderfeestjes bij Tante Suus in 2020

Nu we alweer bijna aan het einde van dit bizarre jaar zijn is het – ondanks alles – altijd goed om even terug te blikken. Zo delen we graag onze top 5 meest geboekte kinderfeestjes met je. Wellicht geeft het je inspiratie voor het aankomende kinderfeestje van jouw zoon of dochter!

1. Het Slijm kinderfeestje

De grote winnaar dit jaar is de super slijm party! Lekker roeren en kneden en kliederen, dat vinden kinderen toch echt het allerleukste! Je maakt bij Tante Suus zelf slijm in allerlei mooie kleuren.

2. Het Escape Room kinderfeestje

Op een mooie tweede plek zien we het Escape Room Kinderfeestje! Bij Tante Suus kun je kiezen uit twee coole escape rooms, ‘De Ranch’ en ‘De Garage’. Leuk voor iedereen vanaf 8 jaar, ook voor volwassenen!

3. Het Nerf Kinderfeestje

Het Nerf Kinderfeestje op plek drie is een lekker actief en spannend feestje. Met de Nerfblaster verschuil je je achter de obstakels en ben je je vriendjes en vriendinnetjes te slim af… de foampijltjes vliegen alle kanten op! Gelukkig kan niemand zich bezeren met deze veilige pijltjes.

4. Het Glamour foto kinderfeestje

Op plek nummer vier vinden we het glamour foto kinderfeestje! Tijdens dit feestje voelt elk kind zich een ware filmster. Eerst even lekker relaxen met massages en een voetenbad. Dan natuurlijk in de make-up, verkleden en… klaar voor de foto!

5. Het Lego kinderfeestje

Last but not least, het Lego Kinderfeestje op de vijfde plek! Het tijdloze speelgoed doet het ook anno 2020 nog heel goed bij de kids. Je maakt samen prachtige bouwwerken én er hoort ook nog een spannende lego speurtocht bij.

Wij zijn heel benieuwd hoe dit lijstje er aan het einde van 2021 uitziet. Heb je zelf wensen of ideeën voor andere leuke themafeestjes? Deel ze dan vooral met ons!

Bekijk hier een overzicht van alle kinderfeestjes bij Tante Suus