Glamour foto Kinderfeestje Tante Suus - Als een filmster bij Tante Suus

Yes! We zijn weer open!

Reserveer nu jouw feestje!

Glamour foto Kinderfeestje

Glamour foto Kinderfeestje

Even een fotomodel zijn? Dat kan bij Tante Suus in beauty salon! Na een warm welkom met limo gaan we beginnen aan de make over.

Wat gaan we doen op het Glamour foto kinderfeestje?

Eerst gaan we relaxen! We trekken badjassen aan en gaan de massagehoek in. Je voeten worden lekker gemasseerd door de massage plaat en het warme voetenbad. Ook je rug wordt heerlijk los gemasseerd door de massagestoel. Daarna vijlen we je nagels en geven die een prachtige kleur! Er is keuze genoeg. Met blush, oogschaduw en mascara laten we je er prachtig uit zien. Je lippen worden versierd met sprankelende lipgloss of lippenstift. De haren nog even in de krul en jullie zijn klaar om te verkleden!

Zoveel kinderen goed in de make-up krijgen is veel werk! Wij vinden het dan ook erg leuk als ouders willen helpen om er voor te zorgen dat de meiden er op en top uit zien.

Make-up goed? Haren goed? Kleding goed?

Als echte fotomodellen nemen jullie plaats voor het doek, met mooi weer buiten. Smile en KLIK! Bij de prijs zit één foto met fotolijstje inbegrepen.

Er wordt ook een hele reportage gemaakt. Deze kunt u afnemen voor een bedrag van € 35,00 hier staan alle kinderen 8 keer op.

Terwijl Tante Suus de foto’s gaat uitprinten nadat iedereen is geweest, gaan we aan de slag om een fotolijstje te versieren. Hier kun je de foto van dit geslaagde feestje in doen, zodat je het als cadeautje mee naar huis kunt nemen.

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?

Glamour foto kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 uur.
Minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen.
De kosten voor het feestje zijn € 17,50 per persoon inclusief onbeperkt limo.

Vanaf welke leeftijd?

Het Glamour foto kinderfeestje is voor kinderen vanaf een leeftijd van 5 jaar. Voor de kinderen met een leeftijd van 5 á 6 jaar zal een compleet Glamour foto kinderfeestje 3,5 uur duren met een maximaal van 8 kinderen.

Compleet kinderfeestje?

Je kunt ook kiezen voor een compleet Glamour foto kinderfeestje. De kosten zijn dan € 22,50 per persoon en het feestje duurt 3,5 tot 4 uur. Bij het compleet Glamour foto kinderfeestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijke zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Nog iets extra’s toevoegen aan jouw feestje?

Silent Disco voor maar € 1,- per kind
Silent Disco voor maar € 1,- per kind
Picoo voor maar € 1,- per kind
Picoo voor maar € 1,- per kind

Tante Suus uitnodiging kinderfeestje

Prijzen Glamour foto Kinderfeestje!

Glamour foto kinderfeestje met onbeperkt limo
€ 17,50
Compleet Glamour foto kinderfeestje met onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, pizza en een ijsje
€ 22,50

Ouders kunnen voor € 8,50 ook met de kinderen mee eten, dit is inclusief 1 drankje naar keuze. Liever geen pizza? We hebben ook alternatieven voor het eten.

Reserveren

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!