Tapas workshop bij - Tante Suus Heerhugowaard

Tapas workshop

Tapas workshop

Zijn jullie gek op koken of juist echt een drama in de keuken? Meld je dan nu aan voor deze héérlijke tapas workshop vanaf 6 personen waar jullie lekker aan de gang zullen gaan in de keuken. Een heerlijke avond om bij te kletsen en onder de verhalen mooie gerechtjes te bereiden en proeven in een Spaans sfeertje!

Wat gaan we doen?

Deze workshop bestaat uit diverse tapas gerechten die jullie zelf gaan bereiden. Onder begeleiding van onze chef met de recepturen die klaar liggen op de tafel gaan jullie de lekkerste creaties op tafel zetten. Hakken, snijden en de kruiden toevoegen is nog niet zo heel makkelijk en let op want je gerecht wordt straks aan tafel besproken! We gaan ook Sangria maken volgens een recept oorspronkelijk uit Tenerife, dat wordt smullen!

Als jullie klaar zijn met de bereiding van de gerechten, wordt alles aan tafel geserveerd om dan lekker met z’n allen te proeven van de zelf gemaakte gerechtjes. Zorg wel dat je nog wat ruimte over houdt in je buik, want daarna is het tijd voor een overheerlijk (zelfgemaakt) toetje!

Enkele van de gemaakte tapas zijn: olijven tapanade met chorizo worst, champinones con atun, albondigas en salsa, tomaten pesto en natuurlijk de sangria!

Tijdsduur en kosten

De tapas workshop duurt 3 á 4 uur incl. eten. De kosten voor deze workshop bedragen €52,50 per persoon of €57,50 per persoon inclusief sangria. Een extra fles sangria kost €15,00.

Voor wie?
De workshop kan geboekt worden vanaf minimaal 6 personen, maar kan ook met grote groepen. Het is daarom super leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familie of teamuitje etc.  

Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

Tappas workshop

Prijzen Tapas workshop

Per persoon (vanaf 6 personen)
€ 52,50
Per persoon (inclusief sangria)
€ 57,50
Extra sangria per fles
€ 15,00

De workshop duurt 3-4 uur, en is exclusief extra drinken. Minimaal vanaf 6 personen. Indien allergieën of dieetwensen graag van tevoren doorgeven.

Reserveren

Reserveren kan via e-mail of bel naar 072 – 572 07 57

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!