Steigerhout schilderen - Bij Tante Suus in Heerhugowaard

Steigerhout schilderen

Steigerhout schilderen

Schilderen op steigerhout is ontzettend leuk en iedereen kan het! Het schilderij kun je zowel binnen als buiten ophangen of neerzetten. Erg leuk voor op het terras, in de tuin of binnen in huis.

Wat gaan we doen?

Aan de hand van verschillende voorbeelden, maak je een keuze wat je wilt gaan maken (zie de foto’s). De contouren van de afbeelding worden op het steigerhout gezet, waardoor je zelf met je eigen keuze van kleur en lijnen de afbeelding eigen kan maken. Ook zijn er verschillende technieken die je kan toepassen in het schilderij. Bijvoorbeeld de kleuren en het aanbrengen van schaduwen en diepte. Er is begeleiding aanwezig met ervaring die je op weg kan helpen.

Tijdsduur en kosten

De schilderen op steigerhout workshop duurt 3 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 37,50 per persoon. Deze prijs is inclusief alle materialen die hiervoor nodig zijn en kopje koffie of thee bij binnenkomst, exclusief overige eten en drinken.

Voor wie?
De workshop kan geboekt worden vanaf minimaal 2 personen, maar kan ook met groepen. Het is daarom super leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familie of teamuitje etc. Voor het boeken van een grote groep neem contact op met ons. 

Arrangementen met eten en drinken

Wist je al dat je onze workshops ook kunt combineren met één van onze arrangementen? Eerst gezellig pizza maken, high tea of brunchen en daarna lekker creatief aan de gang! Bekijk al onze beschikbare arrangementen.

Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!

Prijzen workshop

Workshop Schilderen op Steigerhout
€ 37,50 p.p.

Reserveringsaanvraag

Let op: dit is een reserveringsaanvraag, de reservering is pas definitief na bevestiging via e-mail of telefonisch contact. Je kunt ook bellen naar 072 – 572 07 57

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!