Steigerhout schilderen - Bij Tante Suus in Heerhugowaard

Steigerhout schilderen

Steigerhout schilderen

Schilderen op steigerhout is ontzettend leuk en iedereen kan het! Het schilderij kun je zowel binnen als buiten ophangen of neerzetten. Erg leuk voor op het terras, in de tuin of binnen in huis.

Wat gaan we doen?

Aan de hand van verschillende voorbeelden, maak je een keuze wat je wilt gaan maken. (Zie de foto’s)De contouren van de afbeelding worden op het steigerhout gezet, waardoor je zelf met je eigen keuze van kleur en lijnen de afbeelding eigen kan maken. Ook zijn er verschillende technieken die je kan toepassen in het schilderij. Bijvoorbeeld de kleuren en het aanbrengen van schaduwen en diepte. Er is begeleiding aanwezig met ervaring die je op weg kan helpen.

Tijdsduur en kosten

Deze workshop duurt 3 uur. De kosten voor de workshop Schilderen op Steigerhout bedragen € 29,50 p.p. Deze prijs is inclusief alle materialen die hiervoor nodig is.

Groepsuitje

De workshops kunnen ook geboekt worden als groepsuitje, leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje etc. Voor het boeken van een groepsuitje neem contact op met ons. Het is ook mogelijk om de groepsuitjes te combineren met een van onze arrangementen? Eerst gezellig pizza maken, een high tea  of brunch en daarna lekker creatief aan de gang!

Bekijk hier al onze beschikbare arrangementen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Prijzen steigerhout schilderen

Workshop Schilderen op Steigerhout
€ 29,50 p.p.

Reserveren

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!