Macramé workshop - Bij Tante Suus in Heerhugowaard

Macramé Workshop

Macramé Workshop

Bij Tante Suus kun je een macramé workshop volgen. Onder andere een hippe plantenhanger of een dromenvanger. Wist je dat Dromenvangers het prachtige resultaat zijn van een eeuwenoude traditie van Indianen. Ze zijn ooit ontstaan bij de Ojibwe-stam. Voor hen heeft de dromenvanger een magische en diepere betekenis. Ze maakten het om zichzelf, en vooral hun kinderen, te beschermen tegen nare dromen en negatieve gedachten. Tegenwoordig is macramé een echte eyecatcher geworden voor in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Lijkt jou dit leuk om zelf te maken? Doe dan nu de macramé workshop bij Tante Suus!

Wat gaan we doen?

Eerst worden de verschillende Macramé knopen uitgelegd. Zodat je daarna zelf aan de slag kunt  gaan om je ontwerp tot een mooi resultaat te brengen. Er is begeleiding aanwezig en door middel van de beschrijving en foto’s is deze activiteit voor iedereen haalbaar. Je kunt kiezen uit verschillende Macramé hangers en in verschillende kleuren. Je kunt je eigen creativiteit erin kwijt en met verschillende soorten kralen en veertjes die aanwezig zijn kun je het helemaal afmaken

Je kan kiezen uit 2 verschillende dromenvangers en verschillende kleuren. De dromenvanger wordt geknoopt om een ring met een doorsnede van 25 cm. Je kunt je eigen creativiteit erin kwijt met verschillende soorten kralen en veertjes die aanwezig zijn. En hoe leuk is het om je dromenvanger af te maken met een macramé veer?

Tijdsduur en kosten

De macramé workshop duurt 3 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 32,50 p.p. Deze prijs is inclusief alle materialen die hiervoor nodig is.

Voor wie?
Het is ook mogelijk om individueel of met een vriend(in) deel te nemen aan deze workshop. Dan zal de workshop doorgaan met minimaal 6 aanmeldingen. Het is ook leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje etc.

Arrangementen met eten en drinken

Wist je al dat je onze workshops ook kunt combineren met een van onze arrangementen? Eerst gezellig pizza maken, hightea’en of brunchen en daarna lekker creatief aan de gang!

Bekijk al onze beschikbare arrangementen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Prijzen workshop

Workshop Dromenvanger
€ 32,50 p.p.

Reserveren

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!