Macramé workshop - Bij Tante Suus in Heerhugowaard

Tante Suus neemt vakantie van 22 juli t/m 1 september!

Lees meer

Macramé Workshop

Macramé Workshop

Bij Tante Suus kun je een macramé workshop volgen. Onder andere een hippe plantenhanger of een dromenvanger. Wist je dat dromenvangers het prachtige resultaat zijn van een eeuwenoude traditie van Indianen. Ze zijn ooit ontstaan bij de Ojibwe-stam. Voor hen heeft de dromenvanger een magische en diepere betekenis. Ze maakten het om zichzelf, en vooral hun kinderen, te beschermen tegen nare dromen en negatieve gedachten. Tegenwoordig is macramé een echte eyecatcher geworden voor in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Lijkt jou dit leuk om zelf te maken? Doe dan nu de macramé workshop bij Tante Suus!

Wat gaan we doen?

Eerst worden de verschillende Macramé knopen uitgelegd. Zodat je daarna zelf aan de slag kunt  gaan om je ontwerp tot een mooi resultaat te brengen. Er is begeleiding aanwezig en door middel van de beschrijving en foto’s is deze activiteit voor iedereen haalbaar.

Je kunt kiezen uit verschillende Macramé hangers en uit verschillende kleuren. Er zijn ook 2 verschillende dromenvangers waar je uit kan kiezen in verschillende kleuren. De dromenvanger wordt geknoopt om een ring met een doorsnede van 25cm. Je kunt je eigen creativiteit erin kwijt met verschillende soorten kralen en veertjes die aanwezig zijn! En hoe leuk is het om je dromenvanger af te maken met een macramé veer?

Tijdsduur en kosten

De macramé workshop duurt 3 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 37,50 per persoon. Deze prijs is inclusief alle materialen die hiervoor nodig zijn en kopje koffie of thee bij binnenkomst, exclusief overige eten en drinken.

Voor wie?
De workshop kan geboekt worden vanaf minimaal 2 personen, maar kan ook met groepen. Het is daarom super leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familie of teamuitje etc. Voor het boeken van een grote groep neem contact op met ons. 

Arrangementen met eten en drinken

Wist je al dat je onze workshops ook kunt combineren met één van onze arrangementen? Eerst gezellig pizza maken, high tea of brunchen en daarna lekker creatief aan de gang! Bekijk al onze beschikbare arrangementen.

Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!

Prijzen workshop

Workshop Macramé
€ 37,50 p.p.

Reserveringsaanvraag

Let op: dit is een reserveringsaanvraag, de reservering is pas definitief na bevestiging via e-mail of telefonisch contact. Je kunt ook bellen naar 072 – 572 07 57

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!