Creatieve workshops

Creatieve workshop memobord maken, tashanger maken of kussens versieren
Ook bij Tante Suus: leuke en creatieve workshops! Gezellig met je vriendinnen, je dochter óf alleen zin in een creatief dagje uit? Bij Tante Suus kan het! Er worden verschillende creatieve workshops aangeboden:

  • Memo bord maken
  • (Tas)hanger maken
  • Kussens versieren
Wat gaan we doen?

Memo bord maken
Kom je eigen memobord maken! Je maakt een memobord van 40 bij 40 cm van door jou uitgekozen stof(fen) en versiert het zoals je dat zelf mooi vindt. Er zijn heel veel stofjes om uit te kiezen en heel veel mogelijkheden om het bord mee te versieren. Misschien heb je van te voren al een idee en anders zal je snel genoeg geïnspireerd raken door de voorbeelden en de vele keuzes die je kunt maken. De workshop zal ongeveer 2 uur duren en kost €32,50.

(Tas)hanger maken
Je kunt ook een prachtige hanger maken van mooie natuurlijke materialen en gave kralen. Je kiest zelf de kleur, kralen, lintjes, leren hartjes/sterren enz. en je maakt daar een prachtige, originele hanger van. Echt een sieraad voor aan je tas, sleutel of bijvoorbeeld als kasthanger! De workshop zal ongeveer 1,5 uur duren en kost €27,50.

Kussen versieren
Tijdens de workshop bedenk je eerst wat voor kussen je wilt gaan maken. Heb jij nog geen idee? Wij denken graag met je mee en hebben genoeg leuke voorbeelden! Vervolgens ga je aan de slag. Je kunt kiezen uit verschillende stofjes of je kunt de kussenhoes bedrukken met een print en versieren met leuke frutsels. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur en kost €32,50.

Arrangementen
Wist je al dat je onze creatieve workshops ook kunt combineren met een van onze arrangementen? Eerst gezellig pizza maken, hightea’en of brunchen en daarna lekker creatief aan de gang! 

Moeder/Dochter combi (t/m 12 jaar)
Voor de moeders die gezellig met hun dochters (t/m 12 jaar) willen komen hebben we een speciale combi deal! Deze combi kost voor de (tas)hangers €40 en voor de kussens en memo borden €45.

Aantal personen
De creatieve workshops zullen doorgaan bij een minimaal aantal van 6 personen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren