Creatieve activiteiten - Bij Tante Suus in Heerhugowaard

Creatieve activiteiten

Creatieve activiteiten

Gezellig met je vriendinnen, je dochter óf alleen zin in een creatief dagje uit? Bij Tante Suus kan het! Er worden verschillende creatieve activiteiten aangeboden:

  • Memo bord maken
  • (Tas)hanger maken

Wat gaan we doen?

Memo bord maken
Kom je eigen memobord maken! Je maakt een memobord van 40 bij 40 cm van door jou uitgekozen stof(fen) en versiert het zoals je dat zelf mooi vindt. Er zijn heel veel stofjes om uit te kiezen en heel veel mogelijkheden om het bord mee te versieren. Misschien heb je van te voren al een idee en anders zal je snel genoeg geïnspireerd raken door de voorbeelden en de vele keuzes die je kunt maken. De workshop zal ongeveer 2 uur duren en kost €32,50.

(Tas)hanger maken
Je kunt ook een prachtige hanger maken van mooie natuurlijke materialen en gave kralen. Je kiest zelf de kleur, kralen, lintjes, leren hartjes/sterren enz. en je maakt daar een prachtige, originele hanger van. Echt een sieraad voor aan je tas, sleutel of bijvoorbeeld als kasthanger! De activiteit zal ongeveer 1,5 uur duren en kost €27,50.

Arrangementen

Wist je al dat je onze creatieve activiteiten ook kunt combineren met een van onze arrangementen? Eerst gezellig pizza maken, hightea’en of brunchen en daarna lekker creatief aan de gang! 

Moeder/Dochter combi (t/m 12 jaar)

Voor de moeders die gezellig met hun dochters (t/m 12 jaar) willen komen hebben we een speciale combi deal! Deze combi kost voor de (tas)hangers €40 en voor de kussens en memo borden €45.

Aantal personen

De creatieve activiteiten zullen doorgaan bij een minimaal aantal van 2 personen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk al onze arrangementen met een hapje en een drankje.

Prijzen Creatieve activiteiten

Memo bord maken
€ 32,50 p.p.
(Tas)hanger maken
€ 27,50 p.p.
Moeder/dochter combi memo borden
€ 45,-
Moeder/dochter combi (Tas)hanger
€ 40,-

Reserveren

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!