Op visite bij Tante Suus

Binnen en buiten spelen in het speelparadijs van Tante Suus in Heerhugowaard! Op woensdag, vrijdag en zondag zijn we speciaal open voor visite en in de schoolvakanties iedere dag. Het is wel noodzakelijk dat je even reserveert.

Bij Tante Suus is het altijd gezellig en alles mag!

Jij kiest wat je wil doen! Mag je thuis niet kliederen in de keuken? Kom lekker bij tante Suus en maak je eigen koekjes, pizza of taart. En het geeft niet als de keuken onder het beslag zit, dat ruimen we later wel weer op. Mooie meiden laten zich verwennen in de beautysalon: je kunt je nagels lakken, een massage nemen of een maskertje op doen. Vergeet de roze badjas niet! In het atelier kun je van alles knutselen. Of ga ‘op vakantie’: lekker spelen in onze superhippe levensechte caravan! Tante Suus is de leukste speelplek van Heerhugowaard.

Jouw ouders kunnen lekker meedoen of aanschuiven voor een kop koffie aan de keukentafel van Tante Suus. Tijdens de visite is er echter geen begeleiding. De medewerkers van Tante Suus helpen je op weg en daarna mag je alles lekker zelf doen, of papa en mama moeten je een beetje helpen.

In de woonkeuken
Jij bent vandaag de chef! Koekjes bakken welke vormpjes kies jij? Cupcakes maken, pizza bakken, of een appeltaart maken voor je ouders. Geen probleem alles kan bij Tante Suus in de keuken.

In de beautysalon
Eeeeeeven relaxen hoor…Nagels lakken, voet- of rugmassage
Voetenbadje, Make-up workshop, of een nieuw kapsel, lekker tutten met je moeder of vriendinnen dat kan in de beautysalon. Ook kan je verkleden in onze glamourkamer. Maak je outfit af met zonnebrillen, kettingen, handschoenen en hoge hakken.

Hoe creatief ben jij? Kom in het atelier
Knutselen met strijkkralen, Schilderen Pottenbakken en kleien, Glas potjes versieren, Sleutelhanger maken, Stempelen dit is een kleine greep uit ons atelier kijk bij de kassa voor alle creatieve dingen.

Voor stoere jongens en meisjes
Bij ome Steef is niets te gek! Stoere jongens en meisjes kunnen zich hier uitleven. Ga timmeren in de Timmertuin! Met hout en hamer maak jij de beste hut. Zagen, schaven, vijlen en schuren: Ome Steef leert je het! En sla je een keer mis? We hebben genoeg pleisters hoor…
Durf jij een kampvuur te maken? Of heb je meer zin om de keuken in te gaan? Als een echte chef-kok maak je de lekkerste pizza’s en pasta’s.

De Timmertuin. Kunnen we het maken..?
Bouw mee aan het Timmerdorp! Zagen, timmeren,Vijlen,Schilderen, vogelhuisje maken noem maar op niks is te gek voor ome steef.

Kampvuur maken
Fikkie stoken! Hout hakken, stapelen, marshmallows roosteren, overlevingstechniek leren? Ome steef is een echte padvinder hij leert je alles over het buitenleven.

Als je klaar bent met je activiteit kun je lekker spelen. Ome Steef heeft van alles: je kunt op de trampoline, bellen blazen, op skelters spelen of in de zandbak… ga maar lekker je gang.

In het atelier kun je kiezen uit verschillende activiteiten.
Strijkkralen, schilderen, pottenbakken en kleien, glas potjes versieren, sleutelhanger maken, stempelen.

Hoe werkt het?
Bij de kassa staan alle activiteiten die je in het huis van Tante Suus kunt doen. Koop je entree ticket voor € 7,50 en ga lekker spelen op de trampoline, bellen blazen, skelteren, spelen in de caravan en nog veel meer. Je ouders mogen gratis naar binnen!

Extra activiteiten

  • Voor activiteiten in het kookcafé betaal je extra € 4,- voor één kind en € 6 voor twee kinderen
  • In het kunstatelier betaal je voor graffiti spuiten € 4,- voor klein doek en € 6,-  of € 8,- voor een groter doek
  • Een Tie Dye t-shirt maken kost € 7,50 per shirt
  • Voor het maken van 1 slijmpotje betaal je € 5,-, voor twee potjes € 7,50
  • Een mooie zandtekening maken kost € 2,50
  • Je eigen fotolijstje maken kost € 2,50
  • Spanning en sensatie in de escape room (v.a. 9 jaar): € 7,50
  • Avonturen beleven in de VR-room: € 7,50
  • Iets moois maken met strijkkralen of loomen is gratis!

Na de activiteit kun je nog blijven spelen als je wilt, of… nog een activiteit kiezen!
Je kunt gedurende 4 uur doen wat je wilt.

Tot snel bij Tante Suus!

 

Prijzen Op visite bij Tante Suus

Op visite € 7,50 per kind

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren