Kunstenaars Kinderfeestje - bij Tante Suus in Heerhugowaard!

Kunstenaars Kinderfeestje

Kunstenaars Kinderfeestje

Ben jij kunstzinnig aangelegd dan is dit de mogelijkheid om samen met je vrienden en vriendinnen van alles te doen met je handen. Laat al je inspiratie de vrije loop en maak de mooiste dingen bij het kunstenaars kinderfeestje. Bij Tante Suus hebben we veel verschillende dingen die jullie daarbij kunt gebruiken.

In ons atelier staan schildersezels waar jullie naar hart en lust kunnen schilderen. We hebben een ouderwetse draaischijf waar je potten kunt maken. Deze kunnen daarna natuurlijk mee naar huis. Heb je zelf een ander idee die je graag op jouw kinderfeestje wil uitvoeren? Geef het door en Tante Suus regelt het.

Wat kun je doen op het Kunstenaars kinderfeestje?

Graffiti (7+)
Je ziet in elke stad wel graffiti op de muur. Het is natuurlijk verboden om dit buiten op een muur te doen… maar bij Tante Suus kan het allemaal wel! We hebben een bak vol met verschillende kleuren. Maak met mooie graffiti letters je eigen naam of laat je creativiteit de vrije loop en je weet nooit wat er mogelijk is om te maken.

Schilderen (5-6 jaar)
Iedereen heeft natuurlijk thuis wel eens geschilderd. Bij Tante Suus gaan we een stapje verder. We hebben de materialen om een echte kunstenaar te worden. De schildersezels staan voor jullie klaar om gebruikt te worden. Met een schilderspallet kan je de kleuren mengen om de juiste kleur voor je schilderij te maken. De mooiste en meest creatieve dingen ontstaan door gewoon te beginnen. Het is natuurlijk ook mogelijk om iets in te schilderen. We hebben verschillende schilderplaten om uit te kiezen.

Zandtekening maken
Door de stickertjes van de tekening te halen kun je zand op het plaklaagje strooien. Hoe mooi en gekleurd wordt jouw tekening?
De tekening krijg je mee in een hoesje, zodat deze mooi blijft.

Pottenbakken
Waar zie je dat nou nog, een ouderwetse pottenbak machine? Lekker met je handen in de klei om de leukste creaties te maken. Je legt een stuk klei op de draaischijf en het feest kan beginnen. Met je handen maak je van de homp klei je eigen mooie potje!

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?

Het Kunstenaars kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 uur
Minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen
De kosten voor Kunstenaars kinderfeestje zijn € 22,50 per persoon exclusief eten en drinken

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?

Het Kunstenaars feestje is voor de kinderen vanaf een leeftijd van 5 jaar.
Kunstfeestje voor 5-6 jarigen bestaat uit schilderen op canvas met eigen ezel en schilderspalet en zandtekening maken.
Met kinderen van 7 jaar en ouder spuiten we graffiti op een canvas doek en maken we zandtekeningen.

Compleet kinderfeestje?

Je kunt ook kiezen voor een compleet Kunstenaars kinderfeestje. De kosten zijn dan € 28,- per persoon en het feestje duurt 3,5 uur met 8 kids of 4 uur bij meer kids. Bij het complete Kunstenaars kinderfeestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijke zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Vond je jouw feestje bij Tante Suus nou zo leuk en wil je nog wat langer blijven? Dan mag je voor € 1,50 per persoon een uur extra blijven spelen!

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Nog iets extra’s toevoegen aan jouw feestje?

Silent Disco voor maar € 1,- per kind per 30 minuten
Silent Disco voor maar € 1,- per kind per 30 minuten
Picoo voor maar € 1,- per kind per 30 minuten
Picoo voor maar € 1,- per kind per 30 minuten

Tante Suus uitnodiging kinderfeestje

Prijzen Kunstenaars Kinderfeestje!

Kunstenaars kinderfeestje met onbeperkt limo
€ 22,50
Compleet Kunstenaars kinderfeestje met onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, pizza en een ijsje
€ 28,-

Ouders kunnen voor € 8,50 ook met de kinderen mee eten, dit is inclusief 1 drankje naar keuze. Liever geen pizza? We hebben ook alternatieven voor het eten.

Vond je jouw feestje bij Tante Suus nou zo leuk en wil je nog wat langer blijven? Dan mag je voor €1,50 per persoon een uur extra blijven spelen!

Reserveren

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!