Flexibele kinderopvang op Studiedagen - Tante Suus Heerhugowaard

Studiedagen

Studiedagen

Tante Suus biedt in combinatie met Zowiezo EXTRA flexibele kinderopvang aan op studiedagen. Bootcamp4kids is een actief programma dat helemaal aansluit bij wat kinderen leuk vinden. Elke keer hebben we een ander thema. Wij bieden dit ook aan in combinatie met opvang voor de hele dag via de strippenkaart van Zowiezo.

Aanmelden en kosten

Bootcamp4kids is op alle studiedagen van de basisschool van uw kind van 10.00-12.00 uur. Aanmelden kan hier.  Klik op de link ‘Bootcamp op studiedagen’. De kosten zijn 12,50 per kind.

Hele dag kinderopvang tijdens studiedagen

Tevens kan uw kind de hele dag gebruik maken van kinderopvang tijdens de studiedagen. We zorgen voor een leuk en actief programma. Ook als u niet bij Zowiezo kinderopvang bent aangesloten, is uw kind toch welkom.

Openingstijden kinderopvang

U kunt u zoon of dochter vanaf 07.00 uur brengen en maximaal tot 18:30 ophalen. Wanneer u deze optie kiest mag uw kind op studiedagen gratis meedoen met Bootcamp4kids.

Strippenkaart voor flexibele kinderopvang

Wilt u uw kind voor studiedagen opgeven? Dan kunt u gebruik maken van een strippenkaart en is het hele jaar geldig. Wij sturen u eenmalig een factuur van de strippenkaart. Omdat u de studiedag via Zowiezo regelt, komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag en kunt u geld terugkrijgen van de Belastingdienst. Wij helpen u hierbij. De strippenkaart is er vanaf € 6,95 per uur bij 11 uur opvang.

Zo bestelt u de kinderopvang strippenkaart

U kunt zich opgeven op de website van Zowiezo. Schrijf u in bij de buitenschoolse opvang en geef bij opmerkingen aan of u een strippenkaart van 2-4-6 of 8 of meer keer wilt. Na de inschrijving neemt een van onze medewerkers contact met u op en maken wij het samen in orde.

Na de aanmelding van uw kind

Bij aanmelding krijgt u van ons een inlogcode, zodat u via een app heel eenvoudig kunt aangeven op welke dag(en) u gebruik wilt maken van onze opvang.