De leukste kinderfeestjes voor 7 tot 9 jaar - Tante Suus

De leukste kinderfeestjes voor 7 tot 9 jaar

De leukste kinderfeestjes voor 7 tot 9 jaar

Vier jij binnenkort je partijtje? Dan kun je bij Tante Suus terecht voor de leukste kinderfeestjes voor 7 tot 9 jaar. We hebben hieronder de populairste voor je op een rij gezet:

1. Unicorn kinderfeestje

Ben jij helemaal fan van Unicorns en houd je van regenbogen en glitters? Dan is dit Unicorn kinderfeestje iets voor jou! Dit kinderfeestje draait namelijk helemaal om die leuke Eenhoorns. In echte Unicorn-stijl ga je met een prachtig Unicorn rokje je glitterkracht laten stralen. Vind alle hoorntjes en plaats ze op de juiste plek. Toon je vaardigheden door de Unicorn te besturen op het Unicorn parcours. Daarna kun je genieten van andere magische Unicorn activiteiten, zoals vlinders vangen en je laten schminken. Tot slot versieren jullie je eigen Unicorn. Welke kleuren en glitters kies jij?

Unicorn Eenhoorn kinderfeestje

2. Superhelden kinderfeestje

Ben jij gek op superhelden? En heb jij altijd al gedroomd om een superheld te zijn? Dan is dit jouw kans om deze wens uit te laten komen! Verkleed je als jouw favoriete superheld tijdens dit coole Superhelden kinderfeestje en laat maar zien of jij deze training kunt doorstaan!

De leukste thema's voor jouw superhelden kinderfeestje

3. Tiktok kinderfeestje

Houd jij van dansen, verkleden en gek doen? En ben jij helemaal fan van TikTok? Dan is dit TikTok kinderfeestje iets voor jou! Heb je altijd al dat ene dansje willen leren? Nu krijg je deze stap voor stap uitgelegd. Eerst meerdere keren oefenen, heb je het onder de knie? Opnemen maar!

Tiktok kinderfeestje

4. Super Slijm kinderfeestje

Tante Suus houdt van slijm en vooral van het zelf maken ervan! Niets leukers. Houd jij ook zo van slijm? Dan is dit Super Slijmfeestje perfect voor jou, je vrienden en vriendinnen. Je gaat met z’n allen twee soorten slijm maken. We beginnen met glitter slijm of fluffy slijm. Welke kleur vind jij het mooist?

De leukste kinderfeestjes voor 7 tot 9 jaar: Super Slijm Party kinderfeestje

5. Escape room kinderfeestje

Ben je op zoek naar een spannend en avontuurlijk kinderfeestje? Vind je puzzels oplossen helemaal te gek? Dan is het Escape Room kinderfeestje van Tante Suus echt wat voor jou! Tante Suus heeft de volgende 2 Escape Rooms voor kinderen om te spelen:

  • De Ranch
  • De Garage
De leukste kinderfeestjes voor 7 tot 9 jaar: Escape room kinderfeestje

Wordt je al enthousiast na het lezen van De leukste kinderfeestjes voor 7 tot 9 jaar en ben je benieuwd welke kinderfeestjes we voor oudere kinderen aanbieden? Bekijk alle kinderfeestjes hier!