5 tips om samen met je moeder te doen! - Tante Suus Heerhugowaard

Tante Suus neemt vakantie van 22 juli t/m 1 september!

Lees meer

Blog- 5 tips om samen met je moeder te doen!

Blog- 5 tips om samen met je moeder te doen!
5 tips om samen met je moeder te gaan doen!

Het is Moederdag en dat betekent dat we allemaal extra lief zijn voor onze moeders! Maar hoe vaak zeggen we nou echt ‘Hey mam je bent geweldig en bedankt voor alles wat je doet!’? Daarom is vandaag de dag dat jij laat zien hoe veel je van je moeder houdt. Wij hebben voor jou 5 ideeën op een rijtje gezet om gezellig samen te gaan doen vandaag:

  1. Neem je moeder eens mee op een wandeling over het strand of door het bos. (Een leuke cadeautip: geef een wandel strippenkaart aan je moeder. Dan moet je wel gezellig mee als ze het vraagt 😉)
  1. De terrassen zijn weer open! Kijk of je een afspraak kunt maken voor een leuke high tea op het terras.
  1. Ga gezellig samen aan de slag in de tuin en geef je moeder haar favoriete plant cadeau. Het is immers lente en dat betekent tijd om de tuin/het balkon er weer leuk bij de zetten! 
  1. Geef je moeder een leuke cadeaubon voor een (mid)dagje samen erop uit! Tante Suus verkoopt cadeaubonnen tegen elke waarde. Geef je moeder een cadeaubon van Tante Suus voor een gezellige high tea of misschien wel een Escape Room arrangement met een hapje en een drankje. Stuur een mailtje naar info@tantesuus.com en vermeld hier ook het gewenste bedrag bij.
  1. Ga samen een leuke speurtocht doen. Even samen naar buiten en als echte speurneuzen op zoek naar het eindpunt!

Dus wil jij nou echt iets speciaals voor je moeder doen dit jaar? Ga er gezellig samen op uit en maak samen de leukste herinneringen.
En voor alle moeders: Je bent geweldig en bedankt voor alles wat je doet!

5 tips om samen met je moeder te doen!

Wil je meer weten over de cadeaubonnen? Neem gerust contact met ons op!