IJssculptuur maken bij - Tante Suus Heerhugowaard

IJssculptuur maken

IJssculptuur maken

Een ijskoude activiteit…. IJssculptuur maken, oftewel leef je uit op een blok ijs, het maken van ijsbeelden is voor elke leeftijd een leuke creatieve activiteit.

Wat gaan we doen?

Bij binnenkomst zullen we eerst starten met een heerlijke warme chocolademelk met slagroom om vast lekker warm te worden. Hierna zullen eerst alle tools en gereedschappen aan jullie uitgelegd, zodat je daarna zelf aan de slag kunt gaan met je ontwerp. Iedereen kan natuurlijk zijn ontwerp helemaal zelf bedenken.

Tijdsduur en kosten

De ijssculptuur workshop duurt 1-3 uur. De kosten voor de workshop bedragen €45,50 per persoon. Wilt u de sculpturen mee naar huis? Dan vragen wij u om een koeltas mee te nemen.

Bij deze workshop zit in begrepen:
• Een ijsblok per persoon
• Uitleg over het hanteren van de tools
• Schetsen maken
• Hakken en beitelen
• Warme chocolademelk, slagroom en speculaas.

Voor wie?
De workshop kan geboekt worden vanaf minimaal 2 personen, maar kan ook met groepen. Het is daarom super leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familie of teamuitje etc. Voor het boeken van een grote groep neem contact op met ons. 

Arrangementen met eten en drinken

Wist je al dat je onze workshops ook kunt combineren met één van onze arrangementen? Voor € 14,50 extra p.p. kan er worden gestart of afgesloten met een hapje en drankje. Voor eten kunt u een keus maken uit:
– Pizza arrangement
– Verse soep met stokbrood
– Tapas hapjes (zowel vegetarisch mogelijk)
– Stamppot of vegetarisch menu.
Dit is exclusief drankjes. De workshop duurt dan 3 tot 5 uur.

Heb je nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

IJs sculptuur maken

Prijzen IJssculptuur maken

Per persoon (vanaf 6 personen)
€ 45,50
Per persoon incl. eten en drinken
€ 59,95

De workshop duurt ongeveer: 1 tot 3 uur, blijf je gezellig eten dan duurt het 3 tot 5 uur. Wilt u de sculpturen mee naar huis dan vragen wij u om een koeltas mee te nemen.

Reserveringsaanvraag

Let op: dit is een reserveringsaanvraag, de reservering is pas definitief na bevestiging via e-mail of telefonisch contact. Je kunt ook bellen naar 072 – 572 07 57

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!