Super Slijmparty!

Tante Suus houd van slijm en vooral van het zelf maken van slijm. Niets leukers. Hou jij ook zo van slijm? Dan is dit kinderfeestje perfect voor jou en je vrienden en vriendinnen.

Wat ga je doen?
Je gaat met zijn allen twee mooie soorten slijm maken. We beginnen met glitterslijm of griezelslijm.
Welke kleur vind jij het mooist? Lekker roeren en kneden en kliederen. Bij Tante Suus mag het allemaal. Jullie gaan natuurlijk ook zelf het slijmpotje versieren zodat je precies weet welke van jou is.

In de pauze krijg je wat lekkers te drinken en te eten en daarna gaat we weer verder met het maken van slijm. Een fluffy slijm met balletjes erin? Dat gaat zo lekker knetteren en voelt heel anders aan dan de structuur van glitter- of griezelslijm.
Superleuk om te doen. We doen alle ingrediënten bij elkaar en gaan samen kneden totdat het niet meer plakt en we mooie slijm hebben.

Weet je al een naam voor jouw zelfgemaakte slijm? Die kun je op je zelfgemaakte etiket zetten. De potjes met slijm mogen jullie mooi ingepakt mee naar huis zodat je thuis weer lekker verder kunt spelen.

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Slijm feestje duurt ongeveer 1,5 uur.
Minmaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen.
De kosten voor Slijm feestje zijn € 13,50 per persoon exclusief eten en drinken.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het Slijm feestje is voor de kinderen vanaf 7 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet Slijm kinderfeestje. De kosten zijn dan € 18,50 per persoon en het feestje duurt 4 uur. Bij het compleet Slijm kinderfeestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijk zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Prijzen Super Slijmparty!

Slijm kinderfeestje met onbeperkt limo € 13,50 p.p.
Compleet Slijm kinderfeestje met onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, pizza en een ijsje € 18,50 p.p.
Ouders kunnen voor € 8,50 ook met de kinderen mee eten, dit is inclusief 1 drankje naar keuze. Liever geen pizza? We hebben ook alternatieven voor het eten.

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren