Workshop Dromenvanger

Dromenvanger zijn het prachtige resultaat van een eeuwenoude traditie van Indianen. Onstaan bij de Ojibwe-stam. Voor hen heeft de dromenvanger een magische en diepere. betekening. Ze maakten het zichzelf, en vooral hun kinderen, te beschermen tegen nare dromen en negatie gedachten. Tegenwoordig is het een echte eyecatcher geworden aan je muur in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

Wat gaan we doen?
Doormiddel van macramé knopen wordt de dromenvanger gemaakt. Eerst worden de Macramé knopen uitgelegd. Zodat je daarna zelf aan de slag kun t om je dromenvanger tot een mooi resultaat te brengen. Er is begeleiding aanwezig en doormiddel van beschrijving en foto’s is deze activiteit voor iedereen haalbaar.

Je kan kiezen uit 2 verschillende dromenvangers en verschillende kleuren. De dromenvanger wordt geknoopt om een ring met een doorsnede van 25 cm. Je kunt je eigen creativiteit erin kwijt met verschillende soorten kralen en veertjes die aanwezig zijn. En hoe leuk is het om je dromenvanger af te maken met een macramé veer

Tijdsduur en kosten
Deze workshop duurt 3 uur. De kosten voor de workshop Dromenvanger bedragen € 32,50 p.p. Deze prijs is inclusief alle materialen voor de dromenvanger.

Voor wie?
Het is ook mogelijk om individueel of met een vriend(in) deel te nemen aan deze workshop. Dan zal de workshop doorgaan met minimaal 6 aanmeldingen. Het is ook leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje etc.

Arrangementen
Wist je al dat je onze workshops ook kunt combineren met een van onze arrangementen? Eerst gezellig pizza maken, hightea’en of brunchen en daarna lekker creatief aan de gang!

Klik hier voor alle beschikbare arrangementen.

Prijzen Workshop Dromenvanger

Workshop Dromenvanger € 32,50 p.p.

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren