Powertex workshop - Bij Tante Suus in Heerhugowaard

Powertex workshop

Powertex workshop

Bij Tante Suus kun je ook een workshop ‘Creatief met Powertex’ volgen. Heel leuk om te doen én iedereen gaat met een mooie zelfgemaakte creatie naar huis.

Beeld van Powertex

Er zijn verschillende voorbeelden van Powertex te maken. Dat is ontzettend leuk en kan door iedereen gemaakt worden. Het beeld kun je zowel binnen als buiten neerzetten. Een mooie eigen creatie, een echt pronkstuk voor decoratie. 

Wat is Powertex?

Powertex is een textielverharder waarmee je heel veel materialen mee kan verharden. Zoals; textiel, papier, karton, pluche, leer, glasvezelmat enz. Driedimensionaal/beelden en gestructureerd werken op doek of paneel, het is allemaal mogelijk. Powertex is er in transparant en in verschillende kleuren.

Daarnaast is het heel goed te combineren met zelfhardende materialen, zoals klei, beton en zand. Het kan uitstekend worden gebruikt bij het maken van beelden, mixed mediaschilderijen, decoratieve objecten en sieraden.

Door absorberende materialen onder te dompelen in de Powertex, kun je het daarna draperen, omwikkelen en versieren rond het werkstuk. Met uiteindelijk een heel mooi en voor ieder een persoonlijk resultaat.

Wat gaan we doen?

We starten met het beeld vorm te geven. Dit hangt af van je ontwerpkeuze. Dit wordt gedaan met ijzerdraad, aluminiumfolie, tape en materiaal voor het frame van het beeld.

Door middel van absorberende stoffen onder te dompelen in de Powertex kleur die je wilt, Kun je dit daarna drapperen, omwikkelen en versieren.

Na het föhnen/droge kan het in de gewenste kleur geverfd worden en/of contouren aangebracht worden.

Tijdsduur en kosten

Deze workshop duurt 3 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 42.50 p.p.
Deze prijs is inclusief alle materialen die hiervoor nodig is.

Data workshops

Je kunt in de reserveringsmodule hiernaast zien wanneer je de workshop kunt boeken. Als je met meerdere mensen komt kunnen we ook een privé workshop plannen.

Groepsuitje

De workshops kunnen ook geboekt worden als groepsuitje, leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje etc. Voor het boeken van een groepsuitje neem contact op met ons. Het is ook mogelijk om de groepsuitjes te combineren met een van onze arrangementen? Eerst gezellig pizza maken, een high tea  of brunch en daarna lekker creatief aan de gang!

Bekijk hier al onze beschikbare arrangementen.

Prijzen Powertex workshop

Powertex workshop
€ 42,50 p.p

Reserveren

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!