Creatief op doek bij - Tante Suus Heerhugowaard

Tante Suus neemt vakantie van 22 juli t/m 1 september!

Lees meer

Creatief op doek

Creatief op doek

Gezellig creatief met je vrienden bezig zijn bij Tante Suus  van een leeg doek naar een waar meesterwerk. Voor iedereen mogelijk, geen ervaring nodig. Onder begeleiding van een echte expert.

Wat gaan we doen?

Onder genot van een hapje en een drankje gaan we een schilderij naar keus maken maken op een doek van 50cm bij 50cm. Er is begeleiding aanwezig en door middel van voorbeelden is de activiteit voor iedereen haalbaar.

Tijdsduur en kosten

De workshop duurt 3 á 4 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 47,50 per persoon, dit is inclusief soep met stokbrood, hapjes en drankje.

De workshop is ook los te boeken vanaf 2 personen en duurt dan 2,5 uur. De kosten bedragen dan €37,50 per persoon, incl. kopje koffie of thee.

Voor wie?

De workshop incl. eten kan geboekt worden vanaf minimaal personen, maar kan ook met groepen. Het is daarom super leuk voor een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, familie of teamuitje etc. Voor het boeken van een grote groep neem contact op met ons. 

Heb je nog vragen of speciale wensen? neem dan gerust contact met ons op!

Creatief op doek

Prijzen Creatief op Doek

Workshop Creatief op doek
€ 37,50
Workshop incl. hapje en drankje
€ 47,50

Minimaal 2/4 personen en maximaal 25 personen.

Reserveringsaanvraag

Let op: dit is een reserveringsaanvraag, de reservering is pas definitief na bevestiging via e-mail of telefonisch contact. Je kunt ook bellen naar 072 – 572 07 57

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!