Kunstenaars kinderfeestje

Ben jij kunstzinnig aangelegd dan is dit de mogelijkheid om samen met je vrienden en vriendinnen van alles te doen met je handen. Laat al je inspiratie los en maak de mooiste dingen bij het kunstenaars kinderfeestje. Bij Tante Suus hebben we veel verschillende dingen die jullie daarbij kunt gebruiken.

In ons atelier staan schildersezels waar jullie naar hart en lust kunnen schilderen. We hebben een ouderwetse draaischijf waar je potten of een vaas kan maken deze kunnen daarna natuurlijk mee naar huis om een bos bloemen in te doen. Heb je zelf een idee die je graag op jouw kinderfeestje wil doen? Geef het door en Tante Suus regelt het.

Wat kun je doen op het kunstenaars kinderfeestje?
Pottenbakken
Waar zie je dat nou nog een ouderwetse pottenbak machine. Lekker met je handen in de klei om de leukste creaties te maken. Je legt een stuk klei op de draaischijf en het feest kan beginnen. De schijf gaat draaien door met je voeten de pedalen in te drukken. Wanneer je het een beetje onder controle heb is het net als fietsen. Met je handen maak je van de homp klei je eigen vaas of potje.

Schilderen
Iedereen heeft natuurlijk thuis wel eens geschilderd. Bij tante Suus gaan we een stapje verder. We hebben de materialen om een echte kunstenaar te worden. De schildersezels staan voor jullie klaar om gebruikt te worden. Met een schilderspallet kan je de kleuren mengen om de juiste kleur voor je schilderij te maken. De mooiste en creatiefste dingen ontstaan door gewoon te beginnen. Het is natuurlijk ook mogelijk om iets in te schilderen. We hebben verschillende schilderplaten om uit te kiezen.

Graffiti
Je ziet in elke stad wel graffiti op de muur. Het is natuurlijk verboden om dit buiten op een muur te doen… maar bij tante Suus kan het allemaal. Een tas vol met verschillende kleuren en verschillende opzet stukjes voor je spuitbus. Maak met mooie graffiti letters je eigen naam of laat je creativiteit de vrije loop en je weet nooit wat er mogelijk is om te maken.

Hoeveel kost een kinderfeestje?
Het kunstenaars kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 uur
Minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen
De kosten voor Kunstenaars kinderfeestje zijn € 18,50 per persoon exclusief eten en drinken

Compleet kinderfeestje?                                                                                                                                                
Je kunt ook kiezen voor een compleet kunstenaars kinderfeestje. De kosten zijn dan € 21,50 per persoon en het duurt 3,5 uur. Hiervoor krijg je cake versieren, kunstenaars activiteit, lekker trampoline springen of buitenspelen en afsluiten met een heerlijk zelfgemaakte pizza of iets anders naar keuze.

  Kinderfeestje Kunst compleet met
onbeperkt limo, snack naar keuze
€ 21,50 per kind
 Kinderfeestje Kunst
€ 18,50 per kind

 

Ouders kunnen voor € 7,50 ook met de kinderen mee eten. Koffie en een glaasje frisdrank inbegrepen.