Glamour foto kinderfeestje

Even een filmster zijn dat kan bij Tante Suus in beauty salon. Na een warm welkom met limo gaan we beginnen aan de make over.

Wat gaan we doen op het Glamour foto kinderfeestje?
Eerst gaan we relaxen! We trekken badjassen aan en gaan de massagehoek in. Je voeten worden lekker gemasseerd door de massage plaat en het warme voetenbad. Ook je rug wordt heerlijk los gemasseerd door de massagestoel. Daarna vijlen we je nagels en geven die een prachtige kleur! Er is keuze genoeg. Met foundation, blush, oogpotlood en mascara laten we je er prachtig uit zien en voor een laatste mooie oogopslag gebruiken we glitter oogschaduw. Je lippen worden versierd met sprankelende lipgloss. De haren nog even in de krul en jullie zijn klaar om te verkleden.

Zoveel kinderen goed in de make-up krijgen is veel werk! Wij vinden het dan ook erg leuk als ouders willen helpen om er voor te zorgen dat de meiden er op en top uit zien.

Make-up goed ! Haren goed ! Kleding goed!
Als echte fotomodellen nemen jullie plaats voor het doek. Smile KLIK!!! Bij de prijs zit één foto met fotolijstje inbegrepen.

Er wordt ook een hele reportage gemaakt deze kunt u afnemen voor een bedrag van € 35,00 hier staan alle kinderen 8 keer op.

Terwijl tante Suus de foto’s gaat uitprinten nadat iedereen is geweest, gaan we aan de slag om een fotolijstje te versieren. Hier kun je de foto van dit geslaagde Glamour kinderfeestje in doen, zodat je het als cadeautje mee naar huis kunt nemen.

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Glamour foto kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 uur.
Minmaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen.
De kosten voor Glamour foto kinderfeestje zijn € 18,50 per persoon exclusief eten en drinken.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet Glamour foto kinderfeestje. De kosten zijn dan € 22,50 per persoon en het duurt 4 á 4,5 uur. Hiervoor krijg je cake versieren, Glamour feestje, je eigen foto in een fotolijstje en lekker buitenspelen en afsluiten met een heerlijk zelfgemaakte pizza of iets anders naar keuze.

  Kinderfeestje Glamour foto compleet met
onbeperkt limo, snack naar keuze
€ 22,50 per kind
 Kinderfeestje Glamour foto
€ 18,50 per kind

Ouders kunnen voor € 7,50 ook met de kinderen mee eten. Koffie en een glaasje frisdrank inbegrepen.