Schoolreisjes

Op zoek naar een leuk schoolreisje samen met de klas? Bij tante Suus kunnen kinderen zich de hele dag goed vermaken. Het leukste schoolreisje voor de bovenbouw of onderbouw maak je mee bij tante Suus. In het grote speelparadijs dagen we kinderen uit om op ontdekking te gaan en creatief te zijn. In het atelier werken kunstenaars aan schilderijen en boetseren zij hun eigen creatie. Ze kunnen een hut bouwen in de timmertuin, ontspannen in de beautysalon en op expeditie gaan.

We werken met een ochtend en middagprogramma zodat we een afwisselend schoolreisje kunnen aanbieden. Het niveau van de activiteiten wordt afgestemd op de leeftijd van de groep. De kinderen worden ingedeeld in kleine groepjes die samen een activiteit gaan doen. Er is keuze uit de volgende activiteiten:

Huttenbouwen
Als een echte timmerman in de timmertuin. Leuk voor stoere meiden en jongens die van hutten bouwen houden. De kinderen bouwen onder begeleiding hun eigen hut van hout. Ze gaan zagen, schaven, vijlen, schuren en schilderen.

Expeditie Robinson
Voor de echte survival jongens en meisjes in de groep. In de speciale survival outfit gaan we op zoek naar schatkisten die zijn verstopt. Elke schatkist heeft een puzzel met een aanwijzing naar de code. In de laatste schatkist zit een beloning! Marshmallows!! Deze prikken de kinderen aan een stok en laten deze smelten boven echt vuur!

Beautysalon
Dit is een echt feestje. In een groepje bezoeken de kinderen een echt beautysalon. Ze krijgen een badjas aan en gaan lekker ontspannen in de salon. Een warm voetenbad, de massage stoel en nagels vijlen horen er allemaal bij.

Atelier
Voor de kunstenaarskinderen is er de mogelijk om alle inspiratie te verwerken in een heus kunstwerk. Er zijn diverse mogelijkheden als schilderen, boetsen en graffiti.

Compleet schoolreisje
Er is ook ruimte om vrij te spelen. Voor eten en drinken zorgen we ook bij tante Suus. We bieden een compleet schoolreisje.  Een bingo behoort ook tot de mogelijkheden. Als u zelf een idee heeft voor de indeling van het schoolreisje is dat natuurlijk bespreekbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tel. 072 – 572 07 57 of via email.