Op visite
bij ome Steef

Bij ome Steef is niets te gek! Stoere jongens en meisjes kunnen zich hier uitleven. Ga timmeren in de Timmertuin! Met hout en hamer maak jij de beste hut. Zagen, schaven, vijlen en schuren: Ome Steef leert je het! En sla je een keer mis? We hebben genoeg pleisters hoor…
Durf jij een kampvuur te maken? Of heb je meer zin om de keuken in te gaan? Als een echte chef-kok maak je de lekkerste pizza’s en pasta’s.

De Timmertuin. Kunnen we het maken..?
Bouw mee aan het Timmerdorp! Zagen, timmeren,Vijlen,Schilderen, vogelhuisje maken noem maar op niks is te gek voor ome steef.

Kampvuur maken
Fikkie stoken! Hout hakken, stapelen, marshmallows roosteren, overlevingstechniek leren? Ome steef is een echte padvinder hij leert je alles over het buitenleven.

In de woonkeuken
Jij bent vandaag de chef! Pizza bakken, appeltaart maken of heb je meer trek in pasta vandaag?

Als je klaar bent met je activiteit kun je lekker spelen. Ome Steef heeft van alles: je kunt op de trampoline, bellen blazen, op skelters spelen of in de zandbak… ga maar lekker je gang.

In het atelier van Tante Suus en Ome Steef kun je kiezen uit verschillende activiteiten.
Strijkkralen, schilderen, pottenbakken en kleien, glas potjes versieren, sleutelhanger maken, stempelen.

Hoe werkt het?
Bij de kassa staan alle activiteiten die je in het huis van Tante Suus kunt doen. Koop je entree ticket voor € 7,50 en ga lekker spelen op de trampoline, bellen blazen, skelteren, spelen in de caravan en nog veel meer. Alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Voor activiteiten in het kookcafé betaal je extra € 4,- voor één kind en € 6 voor twee kinderen in het kunstatelier betaal je voor graffiti spuiten € 4,- voor klein doek en € 6,-  of € 8,- voor een groter doek. Je ouders mogen gratis naar binnen. Na de activiteit kun je zolang blijven spelen als je wil, of… nog een activiteit kiezen!

Tot ziens bij Ome Steef!

Reserveer alvast je entreekaart en kom op visite bij Ome Steef en Tante Suus.