De coolste kinderfeestjes voor thuis! - Tante Suus in Heerhugowaard

De coolste kinderfeestjes voor thuis!

De coolste kinderfeestjes voor thuis!

Wil je thuis je feestje vieren? Ook dat kan Tante Suus voor je regelen. Tante Suus heeft de coolste kinderfeestjes voor thuis en spelletjes te huur waarmee je ook bij jou thuis een heel leuk feestje kunt vieren! Onderstaande feestjes kun je eventueel ook combineren. Vragen? Neem contact met ons op!

Te huur: Silent Disco set!

Non-stop feesten op je eigen muziek zonder ook maar iemand tot last te zijn? Dat kan met de Silent Disco set van Tante Suus! Je kiest zelf of je allemaal op hetzelfde kanaal danst of iedereen op zijn eigen muziekkanaal.

Te huur: Picoo!

Picoo is een outdoor game console waarmee je gamen combineert met buiten spelen. Een leuk interactief, spannend, sportief spel in de gezonde buitenlucht! Ideaal voor een actief kinderfeestje!

Tipi slaapfeestje voor thuis!

Een themafeestje bij jou thuis en iedereen mag blijven slapen? Dan is het Tipi feestje perfect voor jou. Je kiest welk thema jij het allerleukste vindt zoals TikTok, Voetbal, Unicorn of Pokémon. De tentjes worden bij jou thuis afgeleverd inclusief matrassen, kussens en dekbedden en beddengoed. Wedden dat iedereen heerlijk slaapt in zijn of haar eigen tentje?

Jacuzzi te huur voor thuis!

Heb je zin in een gezellig jacuzzi feestje met je vrienden en vriendinnen? Of vind je het leuk om samen met je ouders te zwemmen? Huur dan nu de opblaasbare Jacuzzi voor in je eigen achtertuin! Ga samen met je ouders en/of vrienden en vriendinnen zwemmen in het warme water van de jacuzzi!

LOL tipi slaapfeestje

Ben jij nou benieuwd of heb je nog vragen over de coolste kinderfeestjes voor thuis? Neem dan contact met ons op.

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!