Creatief workshop Kinderfeestje

Creatief workshop kinderfeestje!
Even lekker creatief zijn en heerlijk knutselen? Kies dan voor een creatief workshop kinderfeestje! Je mag alles helemaal zelf maken zoals jij wilt en ze daarna natuurlijk mee naar huis nemen! De workshops waar je uit kunt kiezen zijn: 

  • Memo bord maken
  • (sleutel)hanger maken

Wat gaan we doen?

Memo bord maken

Bij deze workshop maak je een memo bord van 30 bij 30 van door jou uitgekozen stof(fen) en versiert het zoals je dat zelf mooi vindt. Er zijn heel veel stofjes om uit te kiezen en net zoveel mogelijkheden om het bord mee te versieren. Misschien heb je van te voren al een idee en anders zal je snel genoeg geïnspireerd raken door de voorbeelden en de vele keuzes die je kunt maken.

(Sleutel)hanger maken

Je kunt een prachtige hanger maken van mooie natuurlijke materialen en gave kralen. Je kiest zelf de kleur, kralen, lintjes, leren hartjes/sterren enzovoorts. En je maakt daar een prachtige, originele hanger van. Echt een sieraad voor aan je sleutel of bijvoorbeeld als tashanger!

Laat in je reservering weten of je memoborden of sleutelhangers wil gaan maken?

Hoeveel kost het feestje en hoelang duurt het?
De workshop (tas)hanger maken duurt ongeveer 1,5 uur. De workshop memo bord maken duurt ongeveer 2 uur. De kosten voor de workshops zijn €17,50 per persoon bij een groep van minimaal 6 personen exclusief eten en drinken. Het feestje wordt gegeven door een medewerker van Tante Suus. 

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
De workshops zijn geschikt voor kinderen van 9 t/m 12+ jaar

Compleet kinderfeestje
Je kunt ook kiezen voor een compleet Workshop Kinderfeestje. De kosten zijn dan €22,50 per persoon en het feestje duurt dan 3 uur. Bij het complete Workshop kinderfeestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijke zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Tante Suus uitnodiging
Download hier jouw Tante Suus kinderfeestje uitnodiging en print ze uit!

Terug naar het kinderfeestjes totaaloverzicht

Prijzen Creatief workshop Kinderfeestje

Hartjesfabriek kinderfeestje met onbeperkt limo € 17,50 p.p.
Compleet Hartjesfabriek kinderfeestje met onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, pizza en een ijsje € 22,50 p.p.
Ouders kunnen voor € 8,50 ook met de kinderen mee eten, dit is inclusief 1 drankje naar keuzen. Liever geen pizza? We hebben ook alternatieven voor het eten.

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren