Workshop feestje van De H♥rtjesfabriek

Creatief bij Tante Suus

Nieuw bij Tante Suus! Workshops van De H♥rtjesfabriek voor kinderen. Even lekker creatief zijn en lekker knutselen. Je mag de memo borden en tassenhangers helemaal zelf maken zoals jij ze wilt en ze daarna natuurlijk mee naar huis nemen! De Workshops waar je uit kunt kiezen zijn: 

  • Memo bord maken
  • Tas(hanger) maken

Wat gaan we doen?

Memo bord maken

Bij deze workshop maak je een memo bord van 30 bij 30 van door jou uitgekozen stof(fen) en versiert het zoals je dat zelf mooi vindt. Er zijn heel veel stofjes om uit te kiezen en heel veel mogelijkheden om het bord mee te versieren. Misschien heb je van te voren al een idee en anders zal je snel genoeg geïnspireerd raken door de voorbeelden en de vele keuzes die je kunt maken.

(Tas)hanger maken

Je kunt bij De H♥rtjesfabriek een prachtige hanger maken van mooie natuurlijke materialen en gave kralen. Je kiest zelf de kleur, kralen, lintjes, leren hartjes/sterren enz. en je maakt daar een prachtige, originele hanger van. Echt een sieraad voor aan je sleutel of bijvoorbeeld als tashanger!

Hoeveel kost het feestje en hoelang duurt het?

De workshop (tas)hanger maken duurt ongeveer 1,5 uur. De workshop memo bord maken duurt ongeveer 2 uur. 

De kosten voor de workshops zijn €17,50 per persoon bij een groep van minimaal 6 personen exclusief eten en drinken. Het feestje wordt gegeven door een medewerker van Tante Suus. 

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?

De workshops zijn geschikt voor kinderen van 9 t/m 12+ jaar

Compleet kinderfeestje 

Je kunt ook kiezen voor een compleet Workshop feestje. De kosten zijn dan €22,50 per persoon en het feestje duurt dan 4 uur. Bij het complete Workshop feestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijk zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Prijzen Workshop feestje van De H♥rtjesfabriek

Hartjesfabriek kinderfeestje met onbeperkt limo € 17,50 p.p.
Compleet Hartjesfabriek kinderfeestje met onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, pizza en een ijsje € 22,50 p.p.
Ouders kunnen voor € 7,50 ook met de kinderen mee eten, dit is inclusief 1 drankje naar keuzen. Liever geen pizza? We hebben ook alternatieven voor het eten.

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren