SUPERHELDEN FEEST

FANTASTISCH FEESTJE VOOR ECHTE SUPERHELDEN!

Wat ga je doen?
Jij wordt een echte superheld en je mag je eigen superpak meenemen!

Zijn het vogels? Zijn het vliegtuigen? Nee, het zijn de deelnemers van de superhelden training! Er zijn veel teveel boeven en veel te weinig superhelden in Nederland. Daarom heeft de Baas een speciale training opgezet om nieuwe helden op te leiden. En jij bent uitgekozen om mee te doen.

Lang niet elke superheld heeft dezelfde kracht, natuurlijk. Ben jij ijzersterk? Of ben je sneller dan het licht? Ben je leniger dan een elastiekje? Of vlieg jij binnen een oogwenk van A naar B? Om jou te helpen uit te zoeken wat jouw kracht is, stuurt de Baas een speciale trainer naar jou toe die álles weet van hoe je het beste uit een echte held kan halen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je moet parachutespringen, hoe je altijd sneller rent dan de slechterik en krijg je een echte bootcamp om nóg sterker te worden. Maar dat is nog niet alles. Via het speciale horloge geeft de baas jou ook nog eens mysterieuze opdrachten. En het wordt wel heel spannend als er ineens wat boeven op pad blijken te zijn…

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Superhelden feest duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten voor het superhelden feest zijn € 150,- per groep van maximaal 12 personen exclusief eten en drinken. Het feest wordt door HBO Alo gediplomeerde trainers gegeven en is inclusief filmpje en schmink.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het superhelden feest is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet superhelden feest. De kosten zijn dan € 179,- per groep van maximaal 12 personen en het feestje duurt 3,5 uur. Bij het compleet superhelden kinderfeestje krijg je onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza, groente chips en een fruit ijsje.

Prijzen SUPERHELDEN FEEST

Superhelden kinderfeestje met onbeperkt limo € 150,-
Compleet Superhelden kinderfeestje met onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza , groente chips en een fruit ijsje. € 179,-
Per groep van max. 12 personen.

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren