PIRATEN FEEST

SPANNEND EN SPORTIEF FEESTJE VOOR ECHTE PIRATEN!

Wat ga je doen?
Je gaat een zware training volgen om een goede piraat te worden.

Harrr… Jij wordt niet zo snel zeeziek als je op een boot vaart. En je bent al helemáál niet bang voor een avontuur! Precies wat onze kapitein nodig heeft. Wist je dat er goede en slechte piraten zijn? Onze kapitein vecht al jaren de slechteriken. Maar hij heeft een groot probleem! Er komen steeds meer slechte piraten, dus hij moet gauw meer goede piraten laten aanmonsteren op zijn schip. Doe jij mee?

Voordat jij de zwaarden kan kruisen met de slechteriken, moet je natuurlijk eerst een zware training doorstaan. Anders win je nooit! Daarom stuurt de kapitein je een speciale trainer die ervoor zorgt dat jij sowieso sterk genoeg bent om de zeilen te hijsen en kanonskogels te gooien. Ook laat hij je flink rennen, want je moet natuurlijk snel genoeg zijn om van stuurboord naar bakboord te rennen! Maar er is meer. Echte piraten hebben namelijk ook het speciale horloge, waarmee ze mysterieuze opdrachten van de kapitein krijgen. En dat wordt al helemaal spannend als er ineens een schat verborgen is…

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Piraten feest duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten voor het piraten feest zijn € 150,- per groep van maximaal 12 personen exclusief eten en drinken. Het feest wordt door HBO Alo gediplomeerde trainers gegeven en is inclusief filmpje en schmink.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het piraten feest is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet piraten feest. De kosten zijn dan € 179,- per groep van maximaal 12 personen en het feestje duurt 3,5 uur. Bij het complete piraten kinderfeestje krijg je onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza , groente chips en een fruit ijsje.

Prijzen PIRATEN FEEST

Piraten kinderfeestje met onbeperkt limo € 150,-
Compleet Piraten kinderfeestje met onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza , groente chips en een fruit ijsje. € 179,-
Per groep van max. 12 personen.

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren