Nerf Kinderfeestje

Nieuw bij tante Suus! Vanaf half december is het razend populaire Nerf blaster kinderfeestje te boeken.

Wat ga je doen?
Samen met je vrienden en vriendinnen speel je een spannend spel met de Nerf Blaster. Jullie gaan lekker knallen met veilige foam pijltjes.

Na ontvangst krijgen jullie uitleg over de Nerf blasters en spelregels. We delen de teams in en kiezen een favoriete blaster … dan kunnen we gaan knallen. Onze Arena is speciaal ingericht om snelle Nerf gameplay mogelijk te maken. We kunnen verschillende speltypes zoals Capture the Flag, Team vs Team en Last Man Standing. Je kent ze vast wel uit de games die je speelt.

Nerf blasters
Wij hebben veel verschillende Nerf blasters die jullie allemaal uit mogen proberen. Om het speelplezier zo hoog mogelijk te houden hebben we zelf een selectie gemaakt van de leukste blasters. Je mag natuurlijk ook je eigen Nerf blaster meenemen, geef dit dan wel voor even door aan de instructeur.

Veiligheid
We schieten met foam pijltjes, die doen geen pijn als ze je raken. Wel krijgen jullie, om de ogen te beschermen, een veiligheidsbril te leen. Een Nerf feestje is altijd onder professionele begeleiding.

Arena
Onze Nerf Arena is outdoor, houdt met kledingkeuze rekening met de weersomstandigheden. Bij (onverwacht) extreme weersomstandigheden kunnen we in overleg kiezen voor een binnen feestje of kijken naar een andere datum.

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Nerf blaster feest duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten voor het Nerf feest zijn € 13,50 per persoon exclusief eten en drinken.
Minimaal 6 kinderen en maximaal 14 kinderen per Nerf feestje.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het Nerf feest is voor kinderen vanaf 7 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet Nerf blaster feest. De kosten zijn dan € 18,50 per persoon en het feestje duurt 4 uur. Bij het compleet Nerf kinderfeestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijk zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Het Nerf feestje is powered by Blast-Zone.

Prijzen Nerf Kinderfeestje

Nerf kinderfeestje met onbeperkt limo € 13,50 p.p.
Compleet Nerf kinderfeestje met onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, pizza en een ijsje € 18,50 p.p.
Ouders kunnen voor € 8,50 ook met de kinderen mee eten, dit is inclusief 1 drankje naar keuzen. Liever geen pizza? We hebben ook alternatieven voor het eten.

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren