LEGO FEESTJE

Ben jij een echte lego fan? Ben jij goed in bouwen met lego? Dan is dit feestje echt iets voor jou! Wij gaan namelijk verschillende torens en bouwwerken maken! We gaan op zoek naar verschillende bouwstenen in een te gekke speurtocht. En wie maakt zo snel mogelijk de hoogste toren?

Wat doen we bij het lego feestje?
We gaan een zo hoog mogelijke toren maken. Zowel alleen als met de groep. Verbreek jij het “Tante Suus Toren record?” En wij testen hoe goed jouw geheugen is. Kan jij het bouwwerk precies namaken? Ook zijn wij benieuwd naar jullie samenwerking. Met behulp van walkie-talkies gaan jullie in 2 groepen op zoek naar lego stenen. Daarna bouw je met deze stenen een bouwwerk. Lukt het om precies hetzelfde bouwwerk te maken als de andere groep, zonder dat je elkaar ziet?!

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Lego feestje duurt ongeveer 1,5 uur.
Minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen.
De kosten voor Lego feestje zijn € 13,50 per persoon inclusief limonade en een zakje chips.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het Lego feestje is voor de kinderen vanaf 5 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet Lego kinderfeestje. De kosten zijn dan € 18,50 per persoon en het feestje duurt 3,5 uur. Bij het compleet Lego kinderfeestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijk zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Iets extra’s bij je kinderfeestje? Alles is mogelijk!

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren