LEGER FEEST

STOER FEESTJE VOOR DAPPERE MILITAIREN!

Wat ga je doen?
Jij leert hoe je een echte militair kan worden en toegelaten wordt tot het leger. bent.

Geef acht! De grote commandant heeft gezien dat er een echte militair in jouw schuilt. En dat is maar goed ook, want er zijn veel te weinig soldaten in Nederland! Dat is een supergroot probleem, wat soldaten zorgen ervoor dat het land veilig blijft. Daarom vraagt de commandant jou en je vrienden om bij hem de soldatenopleiding te volgen.

Alleen met deze opleiding verdien jij dé pas om toegelaten te worden tot het echte leger. Maar daarvoor moet je wel een aantal zware beproevingen doorstaan. In het leger draait alles namelijk om kracht, snelheid en teamwork. Hoe je dat traint? Met touwtrekken, burpees, opdrukken, estafettes lopen en natuurlijk tijgeren door de modder. De commandant stuurt niet alleen een speciale gezant om jou deze trainingen te geven, hij stuurt je ook nog eens opdrachten via het speciale horloge! En dat wordt pas echt spannend als hij ineens met een speciale boodschap komt…

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Leger feest duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten voor het leger feest zijn € 150,- per groep van maximaal 12 personen exclusief eten en drinken. Het feest wordt door HBO Alo gediplomeerde trainers gegeven en is inclusief filmpje en schmink.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het leger feest is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet leger feest. De kosten zijn dan € 179,- per groep van maximaal 12 personen en het feestje duurt 3,5 uur. Bij het complete leger kinderfeestje krijg je onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza , groente chips en een fruit ijsje.

Prijzen LEGER FEEST

Leger kinderfeestje met onbeperkt limo € 150,-
Compleet Leger kinderfeestje met onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza , groente chips en een fruit ijsje. € 179,-
Per groep van max. 12 personen.

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren