Bakfestijn kinderfeestje

Zit je moeder al met haar handen in het haar als jij vraagt of je een ei mag pakken uit de koelkast? Bij tante Suus hebben we alles wat je nodig hebt om een taartje of cakeje te maken. Een grote keuken geheel tot onze eigen beschikking.

Wat gaan we doen op het Bakfestijn kinderfeestje?
Iedereen maakt alleen of in tweetallen heerlijke koekjes en cupcakes. Even in de oven en klaar zou je zeggen. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. De versiering is ook heel belangrijk. Wij zorgen voor alle kleuren rolfondant en mooie versiering, en jullie mogen jullie gang gaan. Heb je dorst? Geen probleem! Bij het Bakfestijn kinderfeestje zit onbeperkt limo. Verder kan je na het bakken lekker vrij spelen bij Tante Suus. We hebben onder andere een disco springkussen, speelcaravan, trampoline en nog veel meer.

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Bakfestijn kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 a 3 uur.
Minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen.
De kosten voor Bakfestijn kinderfeestje zijn € 17,50 per persoon. Je mag alles op eten en als er nog iets over is neem je het gewoon mee naar huis.

Vanaf welke leeftijd?
Het Bakfestijn feestje is voor de kinderen vanaf een leeftijd van 5 jaar. Voor de kinderen met een leeftijd van 5 á 6 jaar zal een compleet Bakfestijn kinderfeestje 3 uur duren.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet Bakfestijn kinderfeestje. De kosten zijn dan € 21,50 per persoon en het feestje duurt 4 uur. Bij het compleet Bakfestijn kinderfeestje krijg je onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, heerlijk zelfgemaakte pizza en een ijsje.

Iets extra’s bij je kinderfeestje? Alles is mogelijk!

Prijzen Bakfestijn kinderfeestje

Bakfestijn kinderfeestje met onbeperkt limo € 17,50 p.p.
Compleet Bakfestijn kinderfeestje met onbeperkt limo, cake versieren, zakje chips, pizza en een ijsje € 21,50 p.p.
Ouders kunnen voor € 8,50 ook met de kinderen mee eten, dit is inclusief 1 drankje naar keuze. Liever geen pizza? We hebben ook alternatieven voor het eten.

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren