Kerstworkshop voor volwassenen - Tante Suus in Heerhugowaard

Kerstworkshop voor volwassenen

Kerstworkshop voor volwassenen

Voor de kerst staan er weer leuke creatieve workshopdagen gepland. Schilderen op steigerhout of macramé in kerststijl. Kom jij ook? De workshop bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Kerstworkshop schilderen op steigerhout of macramé (incl. alle materialen die nodig zijn)
  • Kerstgebakje en een drankje naar keuze

De kosten van de kerstworkshop is € 45,00 per persoon.

Macramé kerstengels of een kerstster maken

Eerst worden de verschillende macramé knopen uitgelegd zodat je daarna zelf aan de slag kunt gaan om je ontwerp tot een mooi resultaat te brengen. Je kunt kiezen uit een kerstster dromenvanger of 2 kerstengels die je in de boom kan hangen of ter kerstversiering in je huis. Je kunt je eigen creativiteit erin kwijt en met kralen en veertjes die aanwezig zijn kun je het helemaal afmaken! Het macramétouw is er in verschillende kleuren. (Op de foto’s zie je de kersster en de kerstengels die we gaan maken)

Steigerhout schilderen met een gezellige kerstafbeelding erop

Aan de hand van verschillende kerstvoorbeelden maak je een keuze wat je wilt gaan maken. De contouren van de afbeelding worden op het steigerhout gezet, waardoor je zelf met je eigen keuze van kleur en lijnen de afbeelding eigen kan maken. Ook zijn er verschillende technieken die je kan toepassen in het schilderij. Bijvoorbeeld de kleuren en het aanbrengen van schaduwen en diepte. (Op de foto’s zie je de voorbeelden die zijn gemaakt. Er zijn verder verschillende afbeeldingen aanwezig. Mocht je een eigen afbeelding erop willen, print deze dan alvast uit en neem deze mee. Op de vierkante plank is een A3-formaat goed)

Workshopdagen en tijden zijn:

  • Zondag 10 December van 13:00 uur tot 16:30 uur  
  • Vrijdag 15 december van 18:30 uur tot 22:00 uur

Geef bij de reservering je keuze aan: steigerhout of macramé!

Toch liever een workshop op een andere dag plannen? Kijk dan eens bij onze overige workshops en arrangementen die we aanbieden!

Prijzen kerstworkshop voor volwassenen

Kerstworkshop
€ 45,00

Reserveren

RESERVEER NU!

Je kunt supersnel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren in onze online agenda!