SUPERMODEL FEEST

EXCLUSIEF FEESTJE VOOR ECHTE SUPERMODELLEN!

Wat ga je doen?
De directeur van het modellenbureau gaat jou opleiden tot een echt topmodel.

Natuurlijk loop jij altijd in de laatste mode. En natúúrlijk zitten jouw haren altijd goed. Maar je moet wel meer in huis hebben om een echt topmodel te worden. Echte modellen moeten namelijk altijd topfit zijn, wist je dat? En dat vraagt om een zware training. Gelukkig heeft de directeur van een modellenbureau heus wel gezien dat jij die training aankan. En dat is maar goed ook, want hij is hard op zoek naar nieuwe modellen.

Om jou te helpen in topshape te komen, stuurt de directeur je een speciale trainer die álles weet van de juiste oefeningen. Buikspieroefeningen, push ups, hardlopen… Met zijn aanwijzingen zijn deze trainingen voor jou een eitje. Maar er is meer. Echte modellen hebben natuurlijk ook mooie horloges. Maar die van jou is wel héél speciaal… En heb jij wel eens voor de camera gestaan voor een échte fotosessie?

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Supermodel feest duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten voor het supermodel feest zijn € 150,- per groep van maximaal 12 personen exclusief eten en drinken. Het feest wordt door gediplomeerde trainers gegeven en is inclusief filmpje en schmink.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het supermodel feest is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet supermodel feest. De kosten zijn dan € 179,- per groep van maximaal 12 personen en het feestje duurt 4 uur. Bij het complete supermodel kinderfeestje krijg je onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza , groente chips en een fruit ijsje.

Prijzen SUPERMODEL FEEST

Supermodel kinderfeestje met onbeperkt limo € 150,-
Compleet Supermodel kinderfeestje met onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza , groente chips en een fruit ijsje. € 179,-
Per groep van max. 12 personen. Bij meer dan 12 personen neem contact op met ons!

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren