NINJA FEEST

EEN STOER FEESTJE VOOR ECHTE NINJA’S!

Wat ga je doen?
Jij leert hoe je een goede ninja kan worden en hoe je slechteriken te slim af bent.

Een topfitte ninja wordt je niet zomaar. De Baas heeft jou uitgekozen om zijn speciale opleiding te volgen. Jij sluipt zó zachtjes, dat niemand jou hoort aankomen. Jij rent zo hard, dat niemand jou bij kan houden. Jij verstopt je zo goed, dat niemand jou ooit kan vinden. De Baas is namelijk het hoofd van álle ninja’s in Nederland en hij zoekt extra leden om zijn team te versterken, want dat is hard nodig!
Op de opleiding leer je niet alleen hoe je slechteriken te slim af bent, want een ninja moet véél meer in huis hebben! Ninja’s moeten altijd topfit zijn. Daarom leert de Baas jou via het speciale horloge hoe je nóg sneller kan rennen, hoe je behendig over alle obstakels heen springt en hoe je met het grootste gemak kanonskogels ontwijkt. Als de trainer opeens wordt opgeroepen omdat dat er slechteriken in de buurt zijn, wordt het helemaal spannend… Durf jij het aan?

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Ninja feest duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten voor het ninja feest zijn € 150,- per groep van maximaal 12 personen exclusief eten en drinken. Het feest wordt door gediplomeerde trainers gegeven en is inclusief filmpje en schmink.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het ninja feest is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet ninja feest. De kosten zijn dan € 179,- per groep van maximaal 12 personen en het feestje duurt 4 uur. Bij het complete Ninja kinderfeestje krijg je onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza, groente chips en een fruit ijsje.

Prijzen NINJA FEEST

Ninja kinderfeestje met onbeperkt limo € 150,-
Compleet Supermodel kinderfeestje met onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza, groente chips en een fruit ijsje. € 179,-
Per groep van max. 12 personen. Bij meer dan 12 personen neem contact op met ons!

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren