Geheim agent feest

TOP SECRET, SPANNEND EN SPORTIEF KINDERFEESTJE!

Wat ga je doen?
Jij leert hoe je de beste geheim agent kan worden en de gemeenste boeven kan vangen.

Geheim agent wordt je niet zomaar. De Baas heeft jou uitgekozen om zijn team met geheim agenten te versterken. Je moet supersnel zijn en de grootste topgeheimen bewaren. Jij bent zo slim dat je vijanden op het verkeerde been zet.
Geheim agenten moeten natuurlijk topfit en supersnel zijn. Daarom leer je op deze opleiding hoe moet opdrukken, hoe je burpees doet, hoe je als een razende sprint en super behendig het gevaar ontwijkt. En belangrijker nog, je leert alle kneepjes van het speciale horloge voor geheim agenten. Dit horloge helpt jou niet alleen door je trainingen heen, hij brengt jou ook in contact met de Baas. En die heeft misschien wel een héél spannende opdracht voor je…

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Geheim agent feest duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten voor het geheim agent feest zijn € 150,- per groep van maximaal 12 personen exclusief eten en drinken. Het feest wordt door gediplomeerde trainers gegeven en is inclusief filmpje en schmink.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het geheim agent feest is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet geheim agent feest. De kosten zijn dan € 179,- per groep van maximaal 12 personen en het feestje duurt 4 uur. Bij het complete geheim agent kinderfeestje krijg je onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza , groente chips en een fruit ijsje.

Prijzen Geheim agent feest

Geheime agent kinderfeestje met onbeperkt limo € 150,-
Compleet Geheime agent kinderfeestje met onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza, groente chips en een fruit ijsje. € 179,-
Per groep van max. 12 personen. Bij meer dan 12 personen neem contact op met ons!

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren