BRANDWEERMAN FEEST

SPANNEND EN SPORTIEF FEESTJE VOOR BRANDWEERLIEDEN!

Wat ga je doen?
Jij gaat vuurtjes blussen en een echt brandweerdiploma halen.

TAATUUU,TAATUUU… Gaat jouw hart sneller kloppen van dit geluid? Er is een groot tekort aan brandweerlieden in Nederland, dus er moeten gauw nieuwe brandweermannen en brandweervrouwen worden opgeleid! De commandant heeft wel gezien dat jij niet bang bent voor een vuurtje, dus hij nodigt jou uit om bij hem een echt brandweerdiploma te halen.

Brandweermannen en vrouwen moeten natuurlijk in topconditie zijn. Hoe kan je anders die loodzware slang tillen, of wegrennen als het echt moet? Daarom zit de opleiding boordevol trainingen die jou helpen supersnel en beresterk te worden. En die trainingen, die krijg je niet op een normale manier. Natuurlijk krijg jij een goede coach. Maar de commandant geeft jou ook opdrachten, via het speciale horloge… En als er ook nog eens in de buurt brand ontstaat, wordt het wel heel spannend!

Hoeveel kost een kinderfeestje en hoe lang duurt het?
Leger feest duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten voor het brandweer feest zijn € 150,- per groep van maximaal 12 personen exclusief eten en drinken. Het feest wordt door gediplomeerde trainers gegeven en is inclusief filmpje en schmink.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
Het brandweer feest is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet brandweer feest. De kosten zijn dan € 179,- per groep van maximaal 12 personen en het feestje duurt 4 uur. Bij het complete leger kinderfeestje krijg je onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza , groente chips en een fruit ijsje.

Prijzen BRANDWEERMAN FEEST

Brandweerman kinderfeestje met onbeperkt limo € 150,-
Compleet Brandweerman kinderfeestje met onbeperkt suikervrije limo, volkoren pannenkoeken of pizza , groente chips en een fruit ijsje. € 179,-
Per groep van max. 12 personen. Bij meer dan 12 personen neem contact op met ons!

Reserveren

Wacht niet te lang.. Reserveer nu!

Je kunt super snel een kinderfeestje, visite en arrangement reserveren 
in onze online agenda.

Direct reserveren