Escape Room de Ranch

Beleef de mysterie in de nieuwe Escape Room in Heerhugowaard. Ideaal voor een super spannend feestje waar je ook nog eens je hersens kan laten kraken.

Er is een vredespijp gestolen van de Iroquois indianen. De Escape Room is een echte Ranch waar jullie zitten opgesloten, de vredespijp is hier ergens verstopt. De Ranch ligt vlak naast het land van de boze indianen. Het is aan jullie de taak om de vredespijp te vinden en deze weer teruggeven aan de indianen. De indianen zullen over precies 1 uur arriveren. Redden jullie het om op tijd de vredespijp te geven en zo uit de Escape Room te ontsnappen?

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?
De Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar (in overleg met de ouders).

Hoeveel kost een feestje in de Escape Room en hoe lang duurt het?
Om uit de Escape Room te ontsnappen krijg je 1 uur de tijd.
De kosten zijn € 80,- voor maximaal 8 kinderen.
De kosten voor een compleet escape room kinderfeestje is € 17,50 per persoon, de prijs is voor minimaal 6 kinderen. Wil je met een compleet Escape Room kinderfeestje met meer dan 8 kinderen komen dan is dat mogelijk. De kinderen zullen dan in 2 groepen worden verdeeld.

Compleet kinderfeestje?
Je kunt ook kiezen voor een compleet Escape Room kinderfeestje. De kosten zijn dan € 17,50 per persoon. Het complete feestje duurt 3,5 á 4 uur. Hiervoor mag je je cake versieren, vrij spelen, Escape Room, en wanneer het etenstijd is een heerlijk zelfgemaakte pizza of iets anders naar keuze, en natuurlijk limo!

Iets extra’s bij je kinderfeestje? Alles is mogelijk!

Prijzen kinderfeestjes:

Kinderfeestje Escape Room compleet met
onbeperkt limo, snack naar keuze
€ 17,50 pp
 Escape Room max 8 kinderen
€ 80,-

Ouders kunnen voor € 7,50 ook met de kinderen mee eten. Koffie en een glaasje frisdrank inbegrepen.

Lees hier meer over de Escape Room in Heerhugowaard.

escape-room-heerhugowaard    escape-room-heerhugowaard-kinderfeest